25.9.17

Απορρίφθηκε η πρόταση σύστασης εξεταστικής για τον Π. Καμμένο...

Πάνος Καμμένος
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του υπουργού Άμυνας στην υπόθεση του...
«Noor One» και την τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Μάκη Γιαννουσάκη. Σε σύνολο 273 παρόντων, «κατά» ψήφισαν 151 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) και υπέρ σύσσωμη η αντιπολίτευση (122 ψήφοι), πλην της Ένωσης Κεντρώων που αποχώρησε.

Στην ψηφοφορία δεν μετείχε ο Πάνος Καμμένος, ενώ απουσίαζε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος.

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος, ανέφερε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αδιαφορεί για τον αν η πρότασή της βοηθάει στη διερεύνηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη ή όχι καθώς στόχος της είναι να πλήξει τον Πάνο Καμμένο.

«Έτσι διακινδυνεύει τη δικαιοσύνη και την ασφάλεια, διότι η υπόθεση αφορά περισσότερους από 2 τόνους ηρωίνης, προκειμένου να πληγεί ένας υπουργός. Διακινδυνεύει την ουσία της υπόθεσης επειδή ένα τηλεφώνημα δεν είναι comme il faut, όπως πρέπει» σημείωσε ο κ. Παρασκευόπουλος και έκανε λόγο για ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη και την ασφάλεια, εκ μέρους της αντιπολίτευσης, μόνο για κομματικό όφελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: