13.10.16

«Χολή» Ντερμπεντέρη για το γεύμα Παππά στου Αλαφούζου...


Ποιος έψηνε καφέ στον Ψυχάρη;...
Τον έτσουξε τον Γιάννη Πρετεντέρη η επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στο αλαφουζέικο και σήμερα στην τελευταία σελίδα των Νέων διερωτάται "εμπιστευτικά" και ειρωνικά «πως είναι δυνατόν να έχουμε...
σε εξέλιξη κοτζάμ (μιντιακό) πραξικόπημα εναντίον της κυβέρνησης και το δεξί χέρι του πρωθυπουργού να τρώει και να χαχανίζει με ομάδα πραξικοπηματιών;»
Ο αρθρογράφος του Ψυχάρη δεν παραλείπει να αναφερθεί ονομαστικά σε σχέσεις του Τσίπρα με όλους τους μιντιάρχες (βάζει και το αφεντικό μέσα για «κάρφωμα - ξεκάρφωμα») ενώ αποπειράται να εξηγήσει το γεγονός ότι «ο υπαρχηγός του Πρωθυπουργού τραπεζωνόταν στον ΣΚΑΪ», την ώρα που ο Πρωθυπουργός στη Βούλη είχε καταγγείλει «μια διαρκή απόπειρα μεταμοντέρνου μιντιακού πραξικοπήματος». Γράφει χαρακτηριστικά ο Πρετεντέρης:..
(...) Είτε ο πρωθυπουργός δεν είχε ενημερώσει τον υπουργό του για την εκδήλωση πραξικοπήματος - δεν το βρίσκω πιστευτό...
Είτε ο ΣΚΑΪ δεν μετέχει των πραξικοπηματιών - αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο από τον Πρωθυπουργό στη Βουλή...
Είτε δεν υπάρχει κανένα πραξικόπημα κι απλώς λέμε καμμιά μπιπ για να πουλήσουμε μαγκιά.
Θα έκανα ίσως κι άλλες σκέψεις πιο πονηρές, αλλά λαμβάνω ως δεδομένη τη διαβεβαιωση του πρωθυπουργού ότι πολεμάει την διασπλοκή.
Βεβαίως ο ίδιος έψηνε καφέ στον Ψυχάρη και έχαιρε της βοηθείας του Κοντομηνά επειδή είναι «νέα παιδιά». Οι υπουργοί του πηγαίνουν σε εκδηλώσεις του Καραγιώργη, συχνάζουν σε βίλες στο Πόρτο Χέλι, τα κουβεντιάζουν με τον Μπόμπολα, αγαπούν τον Κουρή, τα λένε μια χαρά με τον Βαρδινογιάννη ή τον Μαρινάκη και τρώνε με τον Αλαφούζο(...)

zoornalistas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: