26.5.18

Οι ενδεκάδες του τελικού...


Μικροσυμπλοκές μεταξύ οπαδών...

Αυτές είναι οι ενδεκάδες του τελικού! 
Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει στη «μάχη» στο Κίεβο με τα...
ίδια ακριβώς πρόσωπα του περυσινού τελικού με τη Γιουβέντους στο Κάρντιφ, καθώς ο Ίσκο είναι στους βασικούς έντεκα, ενώ έμεινε εκτός και πάλι ο Μπέιλ. 

Χωρίς καμία έκπληξη παρατάσσεται η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. 

Ο Κέιλορ Νάβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μαρσέλο, Ράμος, Βαράν και Καρβαχάλ να είναι η τετράδα στην άμυνα. Καζεμίρο, Μόντριτς και Κρόος θα είναι στον άξονα, με τον Ίσκο να έχει ελεύθερο ρόλο και τους Ρονάλντο-Μπενζεμά να είναι στη γραμμή κρούσης. 

Σε ό,τι αφορά τους «reds», ο Κάριους θα είναι στο τέρμα. Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Λόβρεν και Άρνολντ η τετράδα στην άμυνα, ενώ οι Χέντερσον, Μίλνερ και Βαϊνάλντουμ θα βρίσκονται στα χαφ. Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο η τριάδα της επίθεσης. 


Δείτε αναλυτικά 

inner

inner


Μικροσυμπλοκές

Για 26 περιστατικά που σχετίζονται με οπαδούς των Ρεάλ και Λίβερπουλ και έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες, ενημέρωσε η αστυνομία του Κιέβου. 

Ο διοικητής της αστυνομίας της ουκρανικής πρωτεύουσας, Αντρί Κριστσένκο, ενημέρωσε, μιλώντας στην τηλεόραση, πως γενικά η κατάσταση στην πόλη είναι σχετικά ήρεμη. 

Όπως διευκρίνισε, μεταξύ άλλων, πρόκειται για δέκα περιπτώσεις ληστείας, τρία περιστατικά βανδαλισμών και δύο περιπτώσεις απάτης. 

Επιπλέον, υπήρχε αναφορά για δύο τροχαία ατυχήματα χωρίς τραυματίες , αν και υπήρξε κατανάλωση οινοπνεύματος, σύμφωνα με το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων «Interfax Ucrania». 

Αυτά τα περιστατικά έχουν οδηγήσει στο άνοιγμα δεκαπέντε ποινικών διαδικασιών.

Η αστυνομία του Κιέβου αναφέρει 26 περιστατικά μεταξύ οπαδών λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: