24.5.18

Η κυβέρνηση άνοιξε τον δρόμο για το «Athens Alive»...

Κυβερνητική σφραγίδα αποκτά το «Athens Alive» στο ΟΑΚΑ μετά την τοποθέτηση της κυβέρνησης μέσω διαρροών, που «φωτογραφίζουν» το συγκεκριμένο πρότζεκτ, το οποίο...
έχει άμεση συνάρτηση με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και με τη συστέγαση όλων των τμημάτων του «τριφυλλιού» στο συγκεκριμένο χώρο.

Η πολιτεία, λοιπόν, εξέφρασε την πρόθεσή της για την αναβάθμιση της περιοχής του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης του συντελεστή δόμησης για τη χωροθέτηση χρήσεων αθλητισμού, αναψυχής και τουρισμού.

Αναλυτικά, κυβερνητικές πηγές δήλωσαν επί του θέματος τα εξής:

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι η αναβάθμιση και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ με ένα σύγχρονο σχέδιο, που θα αναβαθμίζει τις λειτουργίες στην ευρύτερη περιοχή και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα εντάσσεται στο σχέδιο ανάπτυξης της Αττικής.

Για το λόγο αυτό θα προχωρήσει η εκπόνηση Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το σύνολο της περιοχής όπου θα εξεταστεί η δυνατότητα αύξησης του επιτρεπόμενου συντελεστή δόμησης στο πλαίσιο του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας καθώς και ορισμένες διαφοροποιήσεις στις επιτρεπόμενες χρήσεις γης με δυνατότητα χωροθέτησης χρήσεων αθλητισμού, αναψυχής, τουρισμού και περιορισμένων εμπορικών χρήσεων για την εξυπηρέτηση της περιοχής...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: