19.4.18

«Άδειασμα» Καραμανλή jr στον Καραμανλή senior...

Μία διαφορετική στάση απ’ ό,τι είχε συνηθίσει μέχρι τώρα, κράτησε ο Κώστας Καραμανλής jr σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, στάση η οποία έρχεται σε αναντιστοιχία με το «καραμανλικό» του προφίλ, αλλά και αποδίδει… πρωτοφανή πολιτικά εύσημα στον...
νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «όλα τα κόμματα πριν γίνουν κυβερνήσεις λένε ότι δεν θα ακολουθήσουν τον δρόμο της υπερφορολόγησης. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι αυτήν την στιγμή είναι ίσως η πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, που η Νέα Δημοκρατία αυτά που λέει τα λέει με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και λέει πολύ λίγα πράγματα. Εγώ δεν έχω δει τον κο Κυριάκο Μητσοτάκη να βγαίνει και να υπόσχεται ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Κάποιος άλλος τα έλεγε αυτά…».

Τα εύσημα στη μητσοτακική Νέα Δημοκρατία και κυρίως η φράση «για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας» οδηγεί στο εύλογο συμπέρασμα πως στη διάρκεια της μεταπολίτευσης η Νέα Δημοκρατία όντως έλεγε πολλά, όντως δεν παρουσίαζε τη σοβαρότητα που επικαλείται ο βουλευτής Σερρών και τελικά… όντως προηγούμενες ηγεσίες -μεταξύ άλλων και αυτή του Κώστα Καραμανλή του πρεσβύτερου- υπόσχονταν και έλεγαν πολλά.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: