19.4.18

Ο τεράστιος Ζλάταν διέλυσε κάθε έννοια μετριοφροσύνης...

Ο μέγας Ζλάταν έδωσε συνέντευξη και εκμηδένισε κάθε έννοια μετριοφροσύνης«Μουντιάλ χωρίς εμένα, δεν είναι μουντιάλ»...

ΒΙΝΤΕΟ

«Η μετριοφροσύνη είναι για τους… μέτριους» λέει ένα σοφό ρητό και φαίνεται πως ο σπουδαίος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς το έχει πάει σε...
άλλο επίπεδο. Φροντίζει να το αποδεικνύει συνέχεια, ωστόσο, σε συνέντευξη που έδωσε στο σόου του Τζίμι Κίμελ στο κανάλι abc παρέδωσε δωρεάν μαθήματα!

Ο Σουηδός σούπερσταρ , που πλέον παίζει στους Los Angeles Galaxy, ξεκαθάρισε πως αυτός ήταν που έβαλε τη… Σουηδία στο χάρτη. Πως όταν έφτασε στο Λος Αντζελες έκανε ένα μικρό σεισμό και αυτό δεν οφειλόταν στον εγκέλαδο αλλά στον ίδιο. Πως αυτός είναι που κάνει τους συμπαίκτες του διάσημους (όπως κάνει διάσημο και τον ίδιο τον Τζίμι Κίμελ με τη συνέντευξη που του δίνει).  Ξεκαθάρισε πως είναι λογικό να είναι κάποιος διάσημος «αν παίζει όπως εγώ».

Είπε πολλά και διάφορα ο Σουηδός μπαλαδόρος, ωστόσο, αυτά που έχουν μια αξία -ακόμα και μέσα από την… Ζλατάνια υπερβολή τους είναι τα όσα είπε για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού στα γήπεδα της Ρωσίας. Αν και στο τελευταίο θέμα απέφυγε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση.


«Ναι, θα πάω στο Μουντιάλ», απάντησε, όταν τον ρώτησε ο Κίμελ για το αν θα πάει στο παγκόσμιο κύπελο. Όταν ο παρουσιαστής του ζήτησε να διευκρινίσει αν θα πάει ως παίκτης ή με κάποιο άλλο ρόλο, δεν πήρε σαφή απάντηση. «Είπα ότι θα πάω. Αν πω περισσότερα, ο κόσμος θα με κρεμάσει. Πρέπει να προσέξω τι θα πω... Ένα Μουντιάλ χωρίς εμένα, δεν είναι Μουντιάλ», είπε ο Ιμπραΐμοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: