19.4.18

«Έχουν πάθει αμόκ μαζί μου»...

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενος«Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα», δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ερωτώμενος από δημοσιογράφους, για τις...
αναφορές στο όνομά του από Τούρκους αξιωματούχους.

Ο κ. Καμμένος σε ερώτηση που δέχτηκε για το εάν υπάρχει ένας «ακήρυχτος πόλεμος στο Αιγαίο», σχολίασε: «Όταν έχουμε νεκρούς ήρωες που πέφτουν στο καθήκον γιατί εκπαιδεύονται, ασκούνται και ουσιαστικά πετούν οι πιλότοι διαφυλάσσοντας τη Εθνική κυριαρχία, εμπλεκόμενοι σε αναχαιτίσεις. Αυτές είναι ενέργειες που συναντιούνται μόνο σε πόλεμο, ή τουλάχιστον είναι ενέργειες που έχουν συνθήκες πολέμου. 

Δεν μιλάμε για κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει ξεκινήσει το 1974 όταν αποφάσισε η Τουρκία να παραβιάζει τον Εθνικό εναέριο χώρο. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι, σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο και σεβόμενοι την υπεράσπιση της Εθνικής μας κυριαρχίας, να αναχαιτίζουμε ότι μπαίνει στον Εθνικό μας εναέριο χώρο και να προσγειωνόμαστε τελευταίοι». 

«Θέλω να συγχαρώ την πολεμική αεροπορία για το τεράστιο επίπεδο. Αυτό έχει κόστος όμως, με ανθρώπους, που εγκαταλείπουν οικογένειες και παιδιά», κατέληξε ο υπουργός, ο οποίος παραβρέθηκε σε συνέδριο για την αεροπορική ισχύ στο Τατόι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: