18.4.18

«Γιατί πανηγυρίζουμε για το Καστελόριζο»;...

Επανέρχεται με «καρφιά» ο Φίλης...

Κριτικής συνέχεια για τον Νίκο Φίλη, ο οποίος μετά τα χθεσινά «καρφιά» του προς την κυβέρνηση με αφορμή την επίσκεψη του...
Αλέξη Τσίπρα στο Καστελόριζο, επανήλθε σήμερα με νέες δηλώσεις διαφοροποίησης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε «τι μπορούμε να πανηγυρίζουμε στο Καστελόριζο;».

«Εγώ δεν είμαι από εκείνους που γιορτάζουν επειδή τελειώνει το μνημόνιο γιατί άφησε ερείπια πίσω του. Γιατί να χορεύουμε;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Παιδείας, ενώ αναφορικά με το σχόλιο του πρωθυπουργού ότι «θα είναι τόσο καθαρή όσο ο ουρανός του Καστελόριζου» σχολίασε: «Υπάρχουν δύσκολα μπροστά μας, δεν θέλω να μιλάω με σχήματα λόγου, είμαστε σε μεταίχμιο τελειώνει η δανειακή σύμβαση δεν θέλω να δημιουργούνται προσδοκίες που δεν βασίζονται σε πραγματικά στοιχεία, θέλω να θέσουμε στη δημόσια ζήτηση ζητήματα ξεχασμένα».

«Αντέχει η ελληνική οικονομία, και κάθε οικονομία, πλεονάσματα 3,5% για πέντε χρόνια; Τι πολιτικές θα ακολουθήσει για τη σύγκλιση της ελληνικής οικονομίας με την ευρωπαϊκή; αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα έχουμε αποκλίσεις από την ευρωπαϊκή οικονομία… Πώς κλείνουμε τις πληγές και τις ανισότητες που προκάλεσαν τα μνημόνια; Δεν γίνεται αμέσως, συμφωνώ, άλλα θέλει ένα σχέδιο» είπε.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: