17.4.18

Το «κάζο» Γεωργιάδη στη Λάρισα...

adonisΟ αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης έχει αναλάβει και την Θεσσαλία ως περιοχή ευθύνης και, ως εκ τούτου, προχθές ανέβηκε για συνεδρίαση μαζί με τους...
τοπικούς παράγοντες και την ηγεσία της ΝΟΔΕ της ΝΔ. 

Όμως, η εικόνα που αντίκρισε δεν ήταν η συνηθισμένη, καθώς στη συνεδρίαση ήταν… τρεις κι ο κούκος, ενώ το κλίμα δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μάλιστα, δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για τα ψηφοδέλτια του κόμματος και την κατάρτισή τους και, για να στείλει ένα μήνυμα καλών προθέσεων, ένιψε τας χείρας του και παρέπεμψε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την κατάρτισή τους. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε λόγο που έπαιξε τον Πόντιο Πιλάτο: βλέπετε, ένας από τους βασικούς λόγους καχυποψίας των Λαρισαίων είναι το γεγονός ότι ο Γεωργιάδης είναι κολλητός, από την εποχή του ΛΑΟΣ, με τον πρώην βουλευτή Λάρισας του κόμματος Καρατζαφέρη, Αστέριο Ροντούλη. 

Όμως, οι νεοδημοκράτες ούτε που θέλουν να ακούσουν για ένταξη του Αστέριου Ροντούλη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ –πολλώ δε μάλλον ο Λαρισαίος Μάξιμος Χαρακόπουλος, που έχει θέσει βέτο στο σχετικό σενάριο. Για τον λόγο αυτό, ο Άδωνις σφύριζε αδιάφορα για τα ψηφοδέλτια, επειδή δεν ήθελε να… μπει σε καυτά θέματα.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: