17.4.18

Ποιοι θέλουν να τον «κάψουν» για την Αθήνα...

Αποτέλεσμα εικόνας για μπακογιαννηςΟλοένα και πυκνώνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για τον...
δήμο Αθηναίων να έχει «κλειδώσει», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει δώσει το «πράσινο φως» στον ανιψιό του. 

Ο Neo ρώτησε και έμαθε και κατέληξε στο συμπέρασμα πως… καθόλου έτσι δεν είναι τα πράγματα. Ναι, ο Μπακογιάννης θα ήθελε να διεκδικήσει τον πρώτο δήμο της χώρας. Ναι, ο Μητσοτάκης δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο. 

Όμως, μετά ξεκινούν τα προβλήματα: ο πρόεδρος της ΝΔ, για παράδειγμα, φέρεται να έχει ενδοιασμούς σχετικά με το πώς θα εισπράξει η κοινωνία την εικόνα ενός θείου που δίνει χρίσμα στον ανιψιό του, ειδικά σε μία φάση που ο πρόεδρος της ΝΔ απέκλεισε την αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη από μελλοντικό αξίωμα σε κυβέρνηση ΝΔ για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες περί ευνοιοκρατίας. 

Παράλληλα, υπάρχει ήδη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, που οργανώνεται και ετοιμάζεται να κατέβει για υποψήφιος. Επίσης, για τον δήμο Αθηναίων φέρονται να ενδιαφέρονται άλλοι δύο «γαλάζιοι» πρώην υπουργοί που έχουν υπάρξει «βαριά» ονόματα –ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Γιώργος Βουλγαράκης. 

Συμπέρασμα: όσοι βιάζονται να προεξοφλήσουν την υποψηφιότητα Μπακογιάννη μάλλον βιάζονται να… την «κάψουν».

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: