17.4.18

Η επόμενη γενιά των ψευδών ειδήσεων...

Τo Eυρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας (ECI), το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) σε συνεργασία με την...
FightHoax συνδιοργανώνουν μία Ημερίδα – Εργαστήριο πάνω στο καυτό θέμα των Ψευδών Ειδήσεων και των τεχνολογικών προκλήσεων / κινδύνων που αναδύονται τόσο για την.. καθημερινότητα των Πολιτών όσο και την Δημοκρατία.

Η επόμενη γενιά των ψευδών ειδήσεων, ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης, καθώς και τα  ελληνικά «όπλα» για την αντιμετώπισή τους  θα εξεταστούν σε ημερίδα – workshop που διοργανώνεται με την επιμέλεια του ECI την Πέμπτη 3 Μαΐου (11:00), στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Ξενοφώντος 2 και Αμαλίας).

Η πρωτοβουλία υλοποιείται ως μέρος των Δράσεων για την Παγκόσμια Μέρα Ελευθερίας του Τύπου, ενώ την προηγουμένη (Τετάρτη 2 Μαΐου) θα υλοποιηθεί στον ίδιο χώρο το Εαρινό Εφαρμοσμένο Σεμινάριο Δημοσιογραφίας Δεδομένων.

zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: