20.4.18

Κατάντησε ανέκδοτο...

4436357
Στον αθλητικό δικαστή της EuroLeague o Γιαννακόπουλος!...

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραπέμπεται στον ανεξάρτητο Αθλητικό Δικαστή της EuroLeague αφού γράφτηκε στο...
φύλλο αγώνα του Game 2 με τη Ρεάλ ότι πήγε μπροστά από τη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια των διαιτητών και διαμαρτυρήθηκε για τα κριτήρια τους μιλώντας με ανάρμοστες εκφράσεις!

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε κανονικά στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο προημιτελικό με τη Ρεάλ παρά το γεγονός ότι τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 120.000 ευρώ για την παρουσία του στο πρώτο ματς με τους Μαδριλένους καθώς του έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα ως τις 30 Ιουνίου. Έτσι κινήθηκε νέα διαδικασία εναντίον του από τη διοργανώτρια αρχή.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εγκαλείται αφού γράφτηκε στο φύλλο αγώνα του Game 2 ότι πήγε μπροστά από τη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια των διαιτητών και διαμαρτυρήθηκε για τα κριτήρια τους, μιλώντας με ανάρμοστες εκφράσεις στους «γκρι»! Η συγκεκριμένη διαδικασία δεν είναι εκτελεστική αλλά δικαστική και ο ισχυρός άντρας των «πράσινων» παραπέμπεται στον ανεξάρτητο Αθλητικό Δικαστή της EuroLeague.

«Μα 20 βολές σε ένα ημίχρονο;» 

Από το στενό περιβάλλον του «ισχυρού άνδρα» του «τριφυλλιού», τονίζεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πει το παραμικρό για αυτή τη σάπια διοργάνωση» αλλά το μόνο που είπε, απευθυνόμενος στον Σλοβένο διαιτητή Μπολτάουζερ, πριν αποχωρήσει σε ήρεμο τόνο, ήταν: «Μα 20 βολές σε ένα ημίχρονο...»;

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: