23.3.18

Ο θείος από την Αμερική για τον Παναθηναϊκό...

Article CoverΕλληνοαμερικάνος ενδιαφέρεται για την αγορά της πράσινης ΠΑΕ...

Για... θείο από το Αμέρικα κάνει λόγο η σημερινή έκδοση της Sportday που παρουσιάζει ομογενή επιχειρηματία με περιουσία στα...
real estate να εκδηλώνει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να καταθέτει πρόταση μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες.

έο ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday» ομογενής επιχειρηματίας σκοπεύει μέχρι το Πάσχα να καταθέσει πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο.

Η πρώτη «εμφάνιση» του επιφανούς ομογενή έγινε τον περασμένο Νοέμβριο όταν εκπρόσωποί του συναντήθηκαν με υψηλόβαθμο στέλεχος του Παναθηναϊκού, που πλέον δεν βρίσκεται στην ΠΑΕ, προκειμένου να ενημερωθούν για όλα τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate στη Νέα Υόρκη, έχει γνώση για τα χρέη και δεν φαίνεται να πτοούν ούτε εκείνον αλλά ούτε και τους «συμπαίκτες» του.

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές ωστόσο δεν θέλουν να γίνουν γνωστά τα ονόματά τους, αν πρώτα δεν υπάρξει συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Μάλιστα ο ένας από τους ομογενείς, που τρέχει το συγκεκριμένο πλάνο, ήταν κορυφαίο μέλος του συνδέσμου στη Νέα Υόρκη.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο κεντρικός πυρήνας των ομογενών αποτελείται από έναν 46χρονο μεγαλοεπιχειρηματία, ειδικό στις κατασκευές και στα κτηματομεσιτικά, ο οποίος θα αναλάβει την χρηματοδότηση. Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος στο ελληνικό δημόσιο (σύμβουλος σε θεσμικά όργανα), 40 ετών, που έχει σχέσεις με την ομογένεια και ένας ομογενής επιχειρηματίας 55 ετών, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και ήταν ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας.

Επίσης ο επικεφαλής επιχειρηματίας, που έχει κάνει ήδη επενδύσεις στην Ελλάδα μέσω του τουρισμού, δεν έχει θέσει κάποια προϋπόθεση για να μπει στην ΠΑΕ και επιθυμία του είναι να αναλάβει άμεσα την ομάδα.

Όσο για το πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου οι ομογενείς είναι ενημερωμένοι, ωστόσο δεν σκοπεύουν να εμπλακούν στην κοινοπραξία. Από το περιβάλλον τους έχει διαρρεύσει πως εκτιμούν τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, όπως και την προσφορά της οικογένειάς του στον σύλλογο και δεν θα είχαν αντίρρηση να συμπράξουν μαζί του για να αναλάβουν τον Παναθηναϊκό.

sdna-Sportday

Δεν υπάρχουν σχόλια: