16.3.18

Τα δεδομένα...


Την δημοσκόπηση της "Pulse" σχολιασε ο Τάκης Χατζής. Δεν βρήκε καμιά έκπληξη. 
Πιστεύει όμως, πως, τα ποσοστά της παράστασης νίκης θα είναι καθοριστικά για το εκλογικό αποτέλεσμα. 
Η Novartis δεν...
αλλάζει το τοπίο, ενώ η υπόθεση Σαββίδη, πριόνισε κατά μισή μοναδα το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αναλυτικά: 

Δεν είναι έκπληξη η δημοσκόπηση ("Pulse"). Αυτή την απόσταση έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό να έχουνε τα δύο κόμματα (NΔ και ΣΥΡΙΖΑ), στις τελευταίες δημοσκοπήσεις. 
Αυτο που είναι σημαντικό, είναι ο αριθμός αυτός που αφορά την παράσταση νίκης. Αυτό το ποσοστό, που είναι πάρα πολυ μεγάλο,33% η διαφορά, φαίνεται να διαμορφώνει μια πολιτική πεποίθηση στον κόσμο. Σου λέει, θα βγει η ΝΔ, αυτό είναι μια πολιτική πεποίθηση. Αυτό θα εκφραστεί και στις εκλογές. Δηλαδή την τελευταία ώρα πολλοί θα κληθούν να αποφασίσουνε. Kaι πάνε με το ρεύμα. Το ρεύμα αν είναι οτι η ΝΔ κερδίζει, ενα μεγάλο ποσοστό του κόσμου θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση. 

Στην αναφορά της Σίας Κοσιώνη, πως, ο κόσμος λεει, σε ποσοστό 50%, οτι δεν θέλει εκλογές τώρα, αλλά κάποια στιγμή αργότερα, στο τέλος της 4ετίας, ο σχολιαστής του ΣΚΑΙ, απάντησε: 

Γιατί οι εκλογές πάντα αποσυντονίζουν την αγορά. Και υπάρχει ενας κόσμος ο οποίος εξαρτάται από την λειτουργία της αγοράς. Ο κόσμος έχει δει οτι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση γίνεται της κακομοίρας. 

Η Novartis δεν φαίνεται να επηρέασε την διαφορά των δυο κομμάτων . 
Επίσης, με το θέμα Σαββίδη εχει χάσει μιση μονάδα ο ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί, υπάρχει ζήτημα. 

Ο κόσμος ενδιαφέρεται πάρα πολυ για τα εθνικά θέματα. Τα ελληνοτουρκικά ειναι μεγάλο πρόβλημα. Και προσμετράτε στην δημοσκόπηση πάρα πολυ σοβαρά, κι όσο περνάει ο καιρός και ανοίγει το θέμα με την Τουρκία, γιατί θα έχουμε κι άλλα με αυτούς, σίγουρα θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: