21.2.18

Τ’ ακούς Χαράλαμπε;..

Σκευωρία με δικαστές στο κόλπο, περιγράφει ο Αθανασίου. Αλλά, όταν του τίθεται ευθέως το ερώτημα, αρχίζει να τα μασάει…

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, περιέγραψε ένα θλιβερό σκηνικό πολιτικής συνωμοσίας και σκευωρίας στην υπόθεση Novartis. Η κυβέρνηση θέλει να εξοντώσει τους πολιτικούς της αντιπάλους κι έστησε την σκευωρία μαζί με τους δικαστές! Μέχρι και πλαστογραφία κατήγγειλε (μιλώντας για ένα στικάκι που μπήκε ένθετο, δημιουργώντας βάσιμες υπόνοιες για προσχεδιασμένη κίνηση, καθώς αποκαλύπτεται στην δικογραφία διαφορετική γραμματοσειρά)!

Κι αφού έμπλεξε τους δικαστές στην σκευωρία, στη…
συνέχεια είπε ότι αυτός ως πρώην εισαγγελέας τους στηρίζει και συνεχίζει να τους στηρίζει.
Όταν όμως ο Νίκος Ξυδάκης του είπε ευθέως πως εμπλέκει την Δικαιοσύνη σ’ αυτήν την υποτιθέμενη σκευωρία, άρχισε να τα μασάει. Ποιος εγώ; Δεν είπα ότι η Δικαιοσύνη κάνει σκευωρίες. Για... λάθος ένα – δυο δικαστών μίλησα!

Η σκηνή αυτή ήταν η πιο ενδιαφέρουσα στην εκπομπή «x2» (Action24). Κατά τ’ άλλα ο παρουσιαστής Γιάννης Πολίτης, όσον αφορά τις αντίθετες απόψεις, είχε στήσει ανισομερώς την εκπομπή. Πιο συγκεκριμένα, είχε βάλει τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ξυδάκη, απέναντι σε όλους τους άλλους (Καψή, Βλαστάρη, Αθανασίου, Μποτόπουλο) που υποστήριζαν την άποψη της ΝΔ.

Ο Παντελής Καψής μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει πως αυτή εδώ η σκευωρία – με το σκάνδαλο Novartis – είναι χειρότερη κι από το βρώμικο ’89. Κι ο άνθρωπος αυτός υπήρξε διευθυντής στην εφημερίδα ΤΑΝΕΑ. Και δεν ντρέπεται να το λέει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: