21.2.18

Εσπασε ο Πικραμμένος...

Πικραμμένος για υπόθεση Novartis: Επί πρωθυπουργίας μου ουδέποτε καταβλήθηκαν χρήματα στην ελεγχόμενη εταιρεία
"Δεν το περίμενα αυτό", είπε με τρεμάμενη φωνή...
Πήγα να σώσω την χώρα και βρέθηκα κατηγορούμενος, είπε ο πρώην πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος και κάθε φορά που αναφερόταν στην κατηγορία σε βάρος του, η φωνή του έσπαγε από συγκίνηση. 
 «Στην αρχή αιφνιδιάστηκα, τώρα...
όμως κατατρύχομαι από αισθήματα οργής, αγανάκτησης», ανεφερε. Και πρόσθεσε: «Κατηγορούμαι ότι ως ενεργεία δικαστικός λειτουργός δωροδοκήθηκα».

«Είναι πρόδηλο ότι οι μυθιστορηματικές αυτές κατηγορίες δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται για να κατηγορείται άδικα και να σπιλώνεται βάναυσα ένας άνθρωπος που υπηρέτησε 40 χρόνια την ελληνική δικαιοσύνη», υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός. 

«Η υπηρεσιακή κυβέρνηση του 2012 κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύσκολα προβλήματα: Τεταμένες σχέσεις με δανειστές, κίνδυνο μπλακ άουτ στη χώρα, τεράστιες αναλήψεις καθημερινώς από τα ATM, ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών» είπε ο συνταξιούχος δικαστικός. 

«Έργο μας ήταν να οδηγηθεί η χώρα σε ομαλές εκλογές» τόνισε ο Πικραμμένος.

«Οι ισχυρισμοί αυτοί» είπε αναφερόμενος στους ισχυρισμούς της ανώνυμης προστατευόμενης μάρτυρα με τον κωδικό όνομα Αικατερίνη Κελέση «είναι αποκύημα της φαντασίας του μάρτυρα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα διότι επί πρωθυπουργίας μου ουδέποτε καταβλήθηκαν χρήματα ούτε στην ελεγχόμενη ούτε σε καμία άλλη φαρμακευτική εταιρεία. Εμείς το μόνο που κάναμε είναι να δώσουμε χρήματα στον ΕΟΠΥΥ» ειπε ο πρώην πρωθυπουργός και έκανε λόγο για «αόριστους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς όπως αυτοί της ανώνυμο μάρτυρος». 
 «Να φτάσει μέχρι το τέλος, να λάμψει η αλήθεια και να παραδοθώ άσπιλος στην κοινωνία» είπε ο πρώην πρωθυπουργός για το σκάνδαλο Novartis...

Δεν υπάρχουν σχόλια: