3.2.18

Αντώνη, ξέρεις κάτι;..

Εγώ δεν φιλούσα κατ…ες ποδιές. Ούτε έριξα κυβερνήσεις...

Με σκληρές εκφράσεις ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, στράφηκε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Ουσιαστικά ο...
Ευάγγελος Αντώναρος φωτογράφισε τον Αντώνη Σαμαρά γράφοντας πως εγώ «δεν έβγαινα και έμπαινα. Δεν έριξα κυβερνήσεις. Δεν έφτιαξα δικό μου κόμμα. Δεν φιλούσα κατ…ες ποδιές για να γυρίσω».

Παράλληλα ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρθηκε και σε απειλές που δέχεται, τις οποίες ωστόσο και αγνοεί: «αγνοώ και απειλές και υπαινιγμούς σε βάρος μου».

Συγκεκριμένα γράφει:

«Αγνοω και απειλές και υπαινιγμούς σε βάρος μου που διοχετεύουν από τα γνωστά τους όργανα όσοι σπαταλούσαν πολύτιμο χρονο…προβαίνοντας σε παρανομίες

Γιατί:

() Δεν έχω τίποτε να φοβηθω. Τρεις επαγγελματικές διαδρομές πεντακάθαρες.

() Σαράντα τόσα χρόνια είμαι στη Νεα Δημοκρατία. Αταλάντευτα. Δεν έβγαινα κι έμπαινα. Δεν έριξα κυβερνήσεις. Δεν έφτιαξα δικό μου κόμμα. Ουτε φιλούσα κατ….ες ποδιές για να γυρίσω.

() Ακριβώς γι αυτό δεν δέχομαι οδηγίες από κανένα. Κι ούτε καποιος μπορει να μου πει στοπ. Την ελευθερία της σκέψης και του λόγου μου δεν την διαπραγματευομαι. Ετσι απλα.

Όσο για τα δήθεν σχέδια «διάσπασης», ας καγχάσω. Είπαμε. Εγω (και πολλοί άλλοι) είμαστε στο σπίτι μας. Αλλοι ανοιγοκλείνουν τις πόρτες.

Ας περιμένουμε να δούμε ποιος θα βγει πρώτος.

Καλο Σαββατοκύριακο»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: