21.2.18

Βενιζέλος: Γλείφετε εκεί που φτύνατε!..

Λάβρος ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής. «Γιατί αυτό έγινε τώρα; Μήπως τώρα έτυχε να εμφανιστούν κάποιοι πρόθυμοι μάρτυρες, την επομένη του συλλαλητηρίου;», αναρωτήθηκε. Και…
συμπλήρωσε: Την υπόθεση Novartis την προαναγγέλλετε και την επωάζετε εδώ και ενάμιση χρόνο.

Η κυβέρνηση αναζητάει την εύκολη διαφυγή, τόνισε, συνδέοντας τα ανοιχτά μέτωπα της εξωτερικής πολιτικής με την υπόθεση της Novartis.

Η διευθύντρια του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού πιέζει τους Εφέτες να μην ασκήσουν τα δικαιώματά τους, υπογράμμισε, «φωτογραφίζοντας» την κυρία Θάνου.

Στέλνω από το βήμα της Βουλής μήνυμα ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας στη συντριπτική πλειοψηφία των έντιμων δικαστών, ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: Το φάντασμα του Γκόλια ζωντανεύει.

Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για «σκευωρία, που όμοιά της δεν υπάρχει σε καμία άλλη χώρα που ερευνά την υπόθεση Novartis».

Προσχωρήσατε στη γραμμή μας και αυτό δεν το αντέχετε, δεν μπορείτε να το δικαιολογήσετε στο ακροατήριό σας, είπε ο κ. Βενιζέλος, αναφέροντας ότι επελέγησαν ως στόχοι οι πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης -ο ίδιος και ο Αντώνης Σαμαράς.

«Από εκφραστές του αντισυστημισμού γίνατε τα καλύτερα παιδιά των Ευρωπαίων» συνέχισε ο κ. Βενιζέλος απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Στην οικονομία γλείφετε εκεί που φτύνατε».

«Πληθαίνουν οι προειδοποιήσεις ότι δεν υπάρχει καθαρή έξοδος. Σήμερα ο κ. Σεντένο, η κυρία Λαγκάρντ, ο κ. Ντράγκι» ανέφερε ο πρώην υπουργός Οικονομικών και συμπλήρωσε: «Θυμάστε ότι εγώ πριν απόκαιρό σας είπα πάρτε την προληπτική γραμμή στήριξης και θυμάστε την επηρμένη απάντηση Τσακαλώτου;»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: