17.1.18

Mιλούν για τον Τζίμη Πανούση...

Κονιόρδου, Ψινάκης, Λέκκας, Γιοκαρίνης (Βίντεο & Φωτό)...

Για το έργο που πρόσφερε ο Τζίμης Πανούσης στον καλλιτεχνικό χώρο της χώρας, γενικότερα στην ελληνική κοινωνία και...
όχι μόνο, στάθηκαν με δηλώσεις τους μετά τη κηδεία του η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, αλλά και οι δημοφιλής τραγουδιστές, Βασίλης Λέκκας και Γιάννης Γιοκαρίνης.

« Χάσαμε μια πολύ αξιόλογη και ελεύθερη φωνή. Έδινε τον δικό του τόνο σε κάθε τι που όλοι μας ζούμε. Έναν σατιρικό τόνο, έναν αιρετικό τόνο. Το εθνικό Θέατρο τίμησε τον Τζίμη Πανούση, αλλά και εκείνος το τίμησε με την παρουσία του πέρσι το καλοκαίρι, στην Επίδαυρο, και θεωρούμε ότι ήταν μια πραγματικά σημαντική στιγμή στη διαδρομή», είπε από την πλευρά της η κ. Κονιόρδου.

Με τον κ. Ψινάκη να επισημαίνει από την πλευρά του: «Μας την έκανε ο Τζιμάκος. Ήταν να κάνουμε ένα σόου και αντί για σόου, κάνουμε τέτοια». Σε ερώτηση για το τι έχει να θυμάται από εκείνον, είπε: «Εντάξει, δεν θα δώσω και συνέντευξη... Ο καθένας θυμάται ό,τι έχει ζήσει μαζί του, που είναι και πολύ σπάνιο και πολύ προσωπικό».

Ο Βασίλης Λέκκας, δήλωσε: «Ήταν μέρος της οικογένειας και η προσφορά του για εμάς, ειδικά τη γενιά μας, αλλά και για τις επόμενες γενιές, ήταν τα μηνύματα που πέρασε με τον δικό του τρόπο, για την κοινωνία που προφανώς δεν είναι στα καλά της. Και προσπαθούμε να στηρίξουμε με τον τρόπο που μας έμαθε, η τέχνη του να μείνει στην επικαιρότητα, δίνοντας ένα στίγμα αισιοδοξίας και ανθρωπιάς. Αυτός ήταν ο Τζίμης και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Τέλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, επισήμανε: «Χάσαμε τον φίλο μας, καλό παιδί, αξιόλογο καλλιτέχνη. Ό,τι και να πω από εκεί και πέρα είναι λόγια». Σχετικά με το τι έχει να θυμάται από εκείνον, απάντησε: «Είμαι συγκινημένος τόσο πολύ, που δεν μπορώ να σκεφτώ. Να είμαστε καλά να τον θυμόμαστε».

Δείτε τις δηλώσεις του και φωτογραφίες από το newsbeast.gr:

egyroi1 
egyroi2 
egyroi3 
egyroi4 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: