21.1.18

Αναξιόπιστος και λαϊκιστής...

Το Μαξίμου απαντά στον Μητσοτάκη…

"Ο κ. Μητσοτάκης με τις δηλώσεις του για το σημερινό συλλαλητήριο απέδειξε ότι είναι ένας βαθιά...
αναξιόπιστος, ευθυνόφοβος και λαϊκιστής πολιτικός", ήταν σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την προέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο της Θεσσσαλονίκης για το Σκοπιανό.

"Ευτυχώς για τη χώρα η κυβέρνηση που θα χειριστεί και αυτό το κρίσιμο θέμα, δεν έχει μάθει να φοβάται την ευθύνη, όταν είναι να προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα", κατέληξε ο κ. Τζανακόπουλος.

Νωρίτερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για μία "εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο" που "αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων", χαρακτηρίζοντας "ανίκανη" την κυβέρνηση: "Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτήν την ευαισθησία. Ούτε μπορούν τα λίγα ακραία στοιχεία να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαϊκής διαμαρτυρίας. Μια διαμαρτυρία που εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μία κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και με τις πράξεις και τις παραλείψεις της δείχνει ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: