31.1.18

Η λάσπη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσει μπούμερανγκ...

...στους εμπνευστές της, τονίζει η Ράνια Σβίγκου...

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου με ανάρτησή της στο Facebook κάνει λόγο για...
λάσπη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και «χυδαία σπέκουλα» κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Τις τελευταίες μέρες γίνεται χυδαία σπέκουλα και εξαπολύονται υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον του Δημήτρη Παπαδημούλη με αφορμή ενημερωτικό κείμενο του Τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ που στάλθηκε σε ευρωβουλευτές» αναφέρει στην ανάρτησή της.

Και προσθέτει: «Όποιος έχει στοιχειώδη εμπειρία γνωρίζει ότι τα κόμματα και οι ευρωβουλευτές πάντα έστελναν τέτοια κείμενα.Εμείς πάλι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η λάσπη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του δεν πρόκειται να σταματήσει. Θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση το επόμενο διάστημα και θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της».


rania 
Νωρίτερα με ένα tweet ο Δημήτρης Παπαδημούλης μίλησε για «μετάλλαξη» κάποιων που ήταν υπέρ του «Μένουμε Ευρώπη» σε «αδιάλλακτους εθνολαϊκιστές υπερπατριώτες».

«Η ταχύτητα και η ευκολία με την οποία κάποια κόμματα, κανάλια, δημοσιογράφοι, απόστρατοι κλπ, μεταλλάσσονται, από φιλελεύθεροι «Μενουμευρωπαίοι», σε αδιάλλακτους εθνολαϊκιστές υπερπατριώτες, είναι εντυπωσιακή. Μόνη τους σταθερά, να πέσει η Κυβέρνηση Τσίπρα. Αλλά θα χάσουν και πάλι!» σημειώνει ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: