17.1.18

«Έσκασε» ο κινητήρας του 608 στην Πατησίων...

Νέο περιστατικό με έκρηξη σε λεωφορείο: «Έσκασε» ο κινητήρας του 608 στην Πατησίων!Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με εκρήξεις σε λεωφορεία τον...
τελευταίο καιρό. 

Σύμφωνα με την Ανεξάρτητη παρέμβαση, ένα νέο γεγονός με έκρηξη κινητήρα σημειώθηκε σήμερα το πρωί πάλι σε λεωφορείο της γραμμής 608, το οποίο, ενώ κινούνταν στην Πατησίων, σημείωσε βλάβη στον κινητήρα. 

«Το λεωφορείο που εκτελούσε τη διαδρομή Γαλάτσι νεκροταφείο Ζωγράφου στο ύψος του Ο.Τ.Ε. στην λεωφόρο Πατησίων και αφού πραγματοποίησε την στάση μπροστά από τον ΟΤΕ δεν πρόλαβε να κάνει λίγα μέτρα και ο κινητήρας εξερράγη.



Είχαμε προειδοποιήσει πριν τρεις μήνες με το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε επί της λεωφόρο Κουσίδου στου Ζωγράφου ότι χρειάζεται να παρθούν μέτρα από το υπουργείο μεταφορών, λόγω της παλαιότητας του στόλου. Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία επέλεξε αντί να προχωρήσει σε κινήσεις που να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ακεραιότητα επιβατών και οδηγών, σε τρομοκρατία κατά όσων αναδείκνυαν και αποκάλυπταν στην κοινή γνώμη την κατάσταση που έχουν φτάσει την δημόσια συγκοινωνία.




Οι φωτογραφίες από αυτό που αντικρίσαμε πιστεύω ότι είναι ενδεικτικές και μιλάνε από μόνες τους ότι πολύ σύντομα δεν θα μιλάμε μόνο για υλικές ζημιές».

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: