15.12.17

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο Αλέξανδρος Αγγλούπας...


Τις επόμενες ημέρες αποφυλακίζεται, με διάταξη του ανακριτή κατά της διαφθοράς που χειρίζεται τη δικογραφία, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, ο οποίος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την...
εμπλοκή του στην υπόθεση της συμμορίας των Ρομά, που φέρονται να είχαν διαρρήξει περισσότερα από 2.000 σπίτια σε όλη τη χώρα, με τζίρο πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Ο επιχειρηματίας που φέρεται να έπαιρνε από τις συμμορίες χρυσές λίρες και χρυσά κοσμήματα, τα οποία τα έλιωνε, θα αποφυλακιστεί από το Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού όπου είχε μεταφερθεί. Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν  είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε Α.Τ. και 20.000 ευρώ εγγύηση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, λειτουργούσε ως κλεπταποδόχος για τη συμμορία των Ρομά ενώ οι κατηγορούμενοι ληστές, λίγη ώρα μετά τις κλοπές, φέρεται να τού έστελναν φωτογραφίες μέσω Viber με τα κλοπιμαία και αυτός εμφανίζεται να εκτιμούσε την αξία τους.

Ο δικηγόρος του, Χρ. Στάθης, ανέφερε πως «μετά από 13 μήνες κι ενώ έκλεισε η δικογραφία χωρίς να προκύψει κανένα νέο στοιχείο για τον εντολέα μου, άρχισε να δουλεύει το ρολόι της δικαιοσύνης για αυτόν».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: