15.12.17

Οσμή σκανδάλου στον ΟΣΕ...

Μεγάλη υπόθεση διαφοράς που προκάλεσε ζημία αρκετών εκατομμυρίων ευρώ στον ΟΣΕ έρχεται στο φως. Η Οικονομική Αστυνομία προέβη σε...
συλλήψεις μελών σπείρας που έκλεβε ή έπαιρνε σε χαμηλές τιμές προς εκποίηση υλικό του Οργανισμού. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται οκτώ υπάλληλοι του ΟΣΕ. Επίσημες ανακοινώσεις το μεσημέρι από Νίκο Τόσκα και Χρήστο Σπίρτζη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά οι υπάλληλοι του ΟΣΕ κατηγορούνται πως, σε συνεργασία με άλλα άτομα (πολλοί από αυτούς Έλληνες Ρομά) έκλεβαν προς εκποίηση υλικό του ΟΣΕ ή «έστηναν» διαγωνισμού για να αγοράσουν τα υλικά σε πολύ χαμηλότερες τιμές και στη συνέχεια να τα πουλήσουν ως σκραπ.

Οι συλλήψεις τα τελευταία 24ωρα έχουν φθάσει τις 19, ενώ συνολικά εκτιμάται ότι η εγκληματική οργάνωση έχει περίπου τριάντα μέλη.

Σημειώνεται ότι στα σπίτια ορισμένων από τους υπαλλήλους του ΟΣΕ βρέθηκαν δεσμίδες με χρηματικά ποσά.

Επίσημη ενημέρωση και περαιτέρω ανακοινώσεις θα κάνουν σε συνέντευξη Τύπου στις 12.30 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και ο επικεφαλής της Οικονομικής Αστυνομίας Ανδρέας Αποστολόπουλος...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: