10.12.17

Η κυρία του 5ου...




Κιμπουρόπουλος, Μαλέλης, Μαραγκουδάκη, ψυχαγωγία, καμιά 30αρια εργαζόμενοι με μπλοκάκια είναι ο απολογισμός της μεγάλης επιστροφής της Εύης Κουτσαυτάκη στον ΣΚΑΪ...
Ψιλόλιγνη, ξανθιά, πάντα εξαιρετικά ντυμένη, με το αισθαντικό, ραφιναρισμένο της άρωμα να υπενθυμίζει...
διαχεόμενο στον αέρα το πέρασμα της, σαν λουλουδάτη φερομόνη κινδύνου, αιωρούμενο κυρίως στο ασανσέρ. Άλλωστε η κομψή κυρία Εύη Κουτσαυτάκη, η έχουσα την εξουσία και το γενικό πρόσταγμα στο Φάληρο, από τον Αύγουστο και εδώ, δεν συγχρωτίζεται με τους υπολοίπους εργαζομένους σε ρεστοράν, για καφέ, διαδρόμους και λοιπά γραφεία. Από την είσοδο, πηγαίνει στο ασανσέρ που οδηγεί στον 5ο όροφο στο γραφείο της και από εκεί, διοικεί με γυναικεία σιδερένια πυγμή τον ΣΚΑΪ, σα να μη πέρασε μια μέρα, από όταν έφυγε για να βοηθήσει σε ένα άλλο κανάλι που δεν υπήρξε ποτέ, σε εκείνο το διαγωνισμό – φιάσκο για τις άδειες.


Τα ψηλά, σινιέ τακούνια της, όλο αυτοπεποίθηση και σιγουριά, αντηχούν στο μεγάλο παραθαλάσσιο κτίριο με την εξαίσια θέα στον ωραίο Σαρωνικό, σαν τύμπανα πολέμου σε ένα εμβατήριο επέλασης για την ίδια και πένθιμου ρέκβιεμ για όλους τους άλλους…

Η κυρία του 5ου
Η ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ, υπολόγιζε πάντα τη γνώμη της κυρίας Κουτσαυτάκη, της οικονομολόγου με σπουδές στην ΑΣΟΕΕ (κάποιοι άσπονδοι φίλοι της υποστηρίζουν ότι δεν έχει πτυχίο ΑΕΙ) και η επιστροφή της στα παλιά της λημέρια, τον περασμένο Αύγουστο, με αυξημένες αρμοδιότητες μαρτυρούσε ότι, αργά η γρήγορα, θα υπήρχαν εξελίξεις, ειδικά για όλους όσοι είχαν αντίθετη άποψη από την ίδια.

Η Εύη Κουτσαυτάκη ζει στην Εκάλη, δεν αγαπά την τηλεοπτική ψυχαγωγία, αλλά την heavy ενημέρωση και επέστρεψε για να βάλει, οικονομικά, τα πράγματα στη θέση τους και την παντοδυναμία των μεγάλων σόου που έδωσαν υπεροχή το περασμένο δεύτερο μισό της σεζόν στον ΣΚΑΪ, σε τάξη!

Στον απολογισμό της επιστροφής υπήρξε η αποδυνάμωση του Σταμάτη Μαλέλη, που και αν είναι εκφραστής της ψυχαγωγίας, της Άλκηστης Μαραγουδάκη που πρόσφατα εγκατέλειψε το κανάλι, το οποίο είχε βοηθήσει να διπλασιάσει τα ποσοστά τηλεθέασης του αλλά και η παύση συνεργασίας καμίας τριανταριά εργαζομένων που είχαν την ατυχία να δουλεύουν με το αιματηρό «μπλοκάκι» των συνεργασιών, ως νέο είλωτες, άνευ δικαιωμάτων!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της Αλεξάνδρας Τσόλκα, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: