25.11.17

Ν. Σμύρνη: Σοκάρουν τα σημειώματα...


 ...που άφησε πίσω του ο παιδοκτόνος. 
Οι πρώτες μαρτυρίες (ΒΙΝΤΕΟ)...
Το πανελλήνιο συγκλονίζει από το πρωί η τραγωδία στη Νέα Σμύρνη, οπου πατέρας εδωσε τέλος στην ζωή των δύο παιδιών του (μόλις 8 ετών!), αλλά και την δική του, βάζοντας...
φωτιά στο μικρό διαμέρισμα που 'μεναν. 


Ο παιδοκτόνος ήταν κατά πληροφορίες διαζευγμένος, εδώ και δυο χρόνια  και είχε πάρει τα παιδιά για Σαββατοκύριακο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα έχασε την επιμέλεια των παιδιών του και γι' αυτό είχε επιδεινωθεί η ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο διαμέρισμα βρέθηκαν και σημειώματα στα οποία κατηγορεί τον πατριό της συζύγου του. Συγκεκριμένα, τον καλούσε «να ασχοληθεί με τα δικά του παιδιά», αφήνοντας τα αγοράκια του ήσυχα. 

«Μην βιαστείτε να με κρίνετε, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Να μάθετε για τα λάθη τους, να μάθετε την αλήθεια. Το χάπι της αδικίας δεν μπορώ να το καταπιώ, σας βαρέθηκα όλους.

Ο πεθερός μου να ασχοληθεί με τις κόρες του και εγώ με τα παιδιά μου», αναφέρουν μεταξύ άλλων αυτά τα σημειώματα, ενώ σε άλλο έγραφε: «Θα πάω στη Νικολούλη, να τους ξεμπροστιάσω όλους στην τηλεόραση, να μάθουν την αλήθεια».  

Ο πατέρας και οι δίδυμοι γιοί του, 8 ετών, εντοπίστηκαν αρχικά χωρίς τις αισθήσεις τους και τελικά στα νοσοκομεία που διακομίστηκαν, ο πατέρας στο Γ. Γεννηματάς και τα δύο παιδιά στο Παίδων, διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Την πυροσβεστική ενημέρωσαν για τη φωτία γείτονες που είδαν τους καπνούς λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα.

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Οι πρώτες μαρτυρίες:



πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: