26.11.17

Σε θέσεις μάχης οι πολιτικοί αρχηγοί...

Σε θέσης μάχης βρίσκονται κυβέρνηση και αντιπολίτευση ενόψει της συζήτησης της επερώτησης της ΝΔ στον Πάνο Καμμένο για την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Ο...
πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης, με συνέντευξή του στο ΑΠΕ, παρείχε κάλυψη στον Πάνο Καμμένο, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση απαντάει τη Δευτέρα με έναν από τους κορυφαίους υπουργούς της, τον κ. Καμμένο» και ότι «η κυβέρνηση έχει εν συνόλω την ευθύνη για την υπόθεση».

Την ίδια ώρα ο υπουργός Άμυνας με ανάρτηση του στο twitter κάνει λόγο για «αδίστακτους» και επικαλούμενος δημοσίευμα ιστοσελίδας υποστηρίζει ότι η διαρροή εγγράφου του υπουργείου Εξωτερικών έγινε σε συνεργασία με καταζητούμενο Έλληνα πράκτορα που έχει προσχωρήσει στις τάξεις των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Ο πρωθυπουργός από τη μεριά του, αναμένεται κατά την αυριανή συζήτηση που θα ξεκινήσει στις 13:00, να υποστηρίξει πως η αντιπολίτευση επιχειρεί να συμψηφίσει την υπόθεση με τις υποθέσεις του δικού της, όπως θα τονίζει, «αμαρτωλού» παρελθόντος, στις οποίες προβλέπονταν αποδεδειγμένα μίζες σε πολιτικά και υπηρεσιακά πρόσωπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: