22.11.17

Ας τον κόσμο να πνίγεται… Είναι ωραίο πλάνο!...


Η φονική υποκρισία ΜΜΕ – πολιτικών και τα αντιπλημμυρικά έργα...
Οι ειδικοί της τηλεόρασης λένε ότι οι πλημμύρες και εν γένει οι καταστροφές προσφέρουν τις καλύτερες εικόνες και τα καλύτερα...
πλάνα, γιατί καθηλώνουν τους τηλεθεατές!
Επιβεβαιώθηκαν και στη φονική πλημμύρα της Μάνδρας. Και μάλιστα με νούμερα! Για παράδειγμα τα δελτία ειδήσεων των 8 ξαφνικά απογειώθηκαν! Απο κει που έκαναν κάτι αναιμικά 10αρια και 12αρια… τις επίμαχες ημέρες χτύπησαν 18αρια και 20αρια! Για παράδειγμα το δελτίο του ΑΝΤ1 και ο Νίκος Χατζηνικολάου (και δεν είναι ψόγος για το κανάλι ή τον παρουσιαστή), μετέφεραν την έναρξη του δελτίου κατά 6 λεπτά νωρίτερα για να κερδίζουν τον ανταγωνισμό. Και τα κατάφεραν. Ο ΣΚΑΙ – επίσης, εξαφάνισε εκπομπές και στη θέση τους έβγαζε έκτακτα δελτία, κι ας μην υπήρχε λόγος. Αφού με τα νούμερα που συγκέντρωνε εκτόξευε τον ημερήσιο μέσο όρο του!
Αυτό όμως είναι το τεχνικό κομμάτι της υπόθεσης σε σχέση με τα media και ενδεχομένως το λιγότερο επικίνδυνο.
Διότι, εκτός από τη φονική νεροποντή, υπάρχει και η φονική υποκρισία που υποθάλπτουν (θεσμικότατα) και οι δυο πυλώνες της δημοκρατίας, δηλαδή πολιτικό σύστημα και ΜΜΕ!
Αρχικά λοιπόν και δήθεν ξαφνικά ανακαλύπτουν τα μπαζωμένα ρέματα και στη συνεχεια σαν μωρες παρθένες κλαίνε και οδύρονται και οι δυο για τους νεκρούς που άφησε πίσω της η καταιγίδα!
Δυστυχώς όμως υπάρχει ακόμη χειρότερο! Και εύλογα θα πει κανείς, «Μα καλά υπάρχει χειρότερο από το να υποδύεσαι ότι θρηνείς για την απώλεια νεκρών»;
Ναι υπάρχει!
Αυτό που κάνουν από την περασμένη Τετάρτη η πλειοψηφία των media και ο πολιτικός κοσμος. Συνεχιζουν να υποκρίνονται στο όνομα των νεκρών σαν τους χειρότερους πλιατσικολόγους… Και πολιτεύονται ή αντιπολιτεύονται κουνώντας αντιπλημμυρικές μελέτες!
Οταν πολιτικά κόμματα και ΜΜΕ δεν τολμούν να πουν την ΑΛΗΘΕΙΑ, ότι όλα αυτά είναι αστεία… Αν δεν μπει ΤΕΛΟΣ στην παράνομη δόμηση! Τι νόημα έχουν τα αντιπλημμυρικά έργα, αν τα ΜΜΕ δεν αναδείξουν και οι πολιτικοί δεν πουν ΤΕΡΜΑ στις νομιμοποιήσεις των αυθαιρέτων; Τι νόημα έχουν τα αντιπλημμυρικά έργα, αν δεν γκρεμιστούν ΤΩΡΑ τα αυθαίρετα;
Κανένα νόημα είναι η απάντηση! Ή μάλλον έχουν: για τους πολιτικούς, ψήφους και για τα media τηλεθέαση και πωλήσεις! Κι ας τον κόσμο να πνίγεται! Είναι ωραίο πλάνο!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: