22.11.17

Δελτία των 8: Πέρασε πρώτος ο Σκάι...

στη δεύτερη θέση ο Αντέννα...

Στην πρώτη θέση πέρασε χθες Τρίτη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι, στη ζώνη των 8, ο Αντέννα υποχώρησε στη...
δεύτερη και το Star παρέμεινε στην τρίτη.

Το κανάλι του Φαλήρου ξεκίνησε με την επεισοδιακή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, όπου τα μέλη του ΚΚΕ εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στη Ρένα Δούρου, η οποία απουσίαζε, για την τραγωδία στη Μάνδρα. Συνέχισε με ρεπορτάζ για τα επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο της Μάνδρας, καθώς και για την ανεύρεση ενός ακόμη νεκρού -του 21ου συνολικά- ενώ ανέδειξε τις προειδοποιήσεις των δορυφόρων για την επερχόμενη καταστροφή, τις οποίες οι αρχές αγνόησαν. Αμέσως μετά μετέδωσε τις προβλέψεις του νέου προϋπολογισμού και τα νέους φόρους που φέρνει.

Το δελτίο με τη Σία Κοσιώνη συγκέντρωσε 15,8%.

Αρκετά πίσω ήταν οι ειδήσεις του Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου (13%), που άρχισαν με το ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο της Μάνδρας και συνέχισαν με ρεπορτάζ για τους αγνοούμενους. Μόλις έκλεισε το θέμα της τραγωδίας μετέδωσε την υπόθεση ενός ατόμου που μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς στη Γλυφάδα.

Λίγο πιο πίσω από τον Αντέννα βρέθηκε το δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα (12,8%), το οποίο προέταξε το θέμα της Γλυφάδας και στη συνέχεια πέρασε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και στις άλλες τραγικές ειδήσεις από η Μάνδρα...


aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: