29.10.17

"Υποχρέωση η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ"...

...επισημαίνει ο Μανιάτης...

«Στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και ανάκτηση της ηγεμονίας του χώρου της Κεντροαριστεράς είναι όρος επιβίωσης της Δημοκρατικής Παράταξης». Αυτό τονίζει σε συνέντευξη του στο "Βήμα" ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο υποψήφιος για...
την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της ενωμένης Κεντροαριστεράς υποστηρίζει πως «Η στρατηγική ιδεολογική και πολιτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είναι υποχρέωση απέναντι στην κοινωνία και την πατρίδα. Ήττα του διχασμού και του μίσους, με τη δική μας αυτόνομη, αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης. Για ένα σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό Κίνημα, σε μια ενωμένη Παραγωγική Ελλάδα που θα πετύχει ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο. Ξεπερνάμε το μίζερο 7% με ανατροπή πολιτικών κι εκλογικών συσχετισμών στο προοδευτικό κίνημα».

Εκτιμά, επίσης, πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ, υποδύεται τη σοσιαλδημοκρατία, βυθίζοντας περισσότερο στην αναξιοπιστία τις προοδευτικές ιδέες».

Αναφερόμενος στο ποσοστό που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις ο κ. Μανιάτης τόνισε: «Ο κόσμος δεν συμβιβάζεται, θα ψηφίσει ανατρεπτικά, αντισυμβατικά, αντισυστημικά. Είναι πιο μπροστά από μας. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια: