21.10.17

Aλλο... φρούτο...




Ο κακός χαμός -με ολίγον "κουτσομπολιο" και πολλά "πισώπλατα μαχαιρώματα"-  στη ΝΟΔΕ, στα Χανιά. Τι αποκαλύπτει, το...
zarpanews.gr:

Για γέλια, το λίγο το λιγότερο, είναι αυτά που είδαν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας και αφορούν τις αλλαγές στην κορυφή της πυραμίδας (sic) στη ΝΟΔΕ στα Χανιά.
Λες και η οργάνωση εκπροσωπεί όχι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά κάποια… συνιστώσα και χωρίς να υπάρξει επίσημη ενημέρωση, μάθαμε πως έγιναν αλλαγές και πλέον πρόεδρος δεν είναι ο κ. Μανώλης Κελαϊδής, αλλά άλλο πρόσωπο.

Μάλιστα η πληροφορία διέρρευσε, σαν κάποιοι να έκαναν κουτσομπολιό στο καφενείο της γειτονιάς.
Τέτοια σοβαρότητα…

Το άλλο το ωραίο που κυκλοφόρησε, ήταν πως ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Κελαϊδής, αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής, σύμβουλος του Αρχηγού της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τα F-16!!!!

Και αυτή η είδηση ως κους – κους, έκανε τον κύκλο σε διάφορα ΜΜΕ, καθώς κάποιοι εντός της παράταξης στα Χανιά, πιστεύουν πως με αυτό τον τρόπο, μπορούν να κάνουν πολιτική και μάλιστα έχουν την απαίτηση να τους πάρει κανείς στα σοβαρά.
Συνήθως αυτές τις σοβαρές ανακοινώσεις τις κάνει κεντρικά το κόμμα επισήμως, με χαρτιά και σφραγίδες…

Επίσης ακούστηκε, διότι επίσημη ενημέρωση τουλάχιστον εμείς δεν έχουμε, ότι επικεφαλής της ΝΟΔΕ στα Χανιά ορίστηκε στέλεχος των σωμάτων ασφαλείας!!! Το ίδιο πρόσωπο, παρουσία του τότε προέδρου της ΝΟΔΕ Μανώλη Κελαιδή και προκαλώντας την έκπληξη όλων των παρευρισκομένων, είχε εκπροσωπήσει τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποκορωνιωτών.

Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε εκεί στην Πειραιώς, αλλά σύμφωνα με το άρθρο 29 του Συντάγματος, «Απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος στους δικαστικούς λειτουργούς και σε όσους υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας», πόσο μάλλον να ορίζονται  επικεφαλής κομματικής οργάνωσης…

Το ερώτημα βέβαια που μπαίνει, δεν είναι το πώς σε μια οργάνωση του εν δυνάμει πρώτου κόμματος στη χώρα, συμβαίνουν όλα αυτά τα διασκεδαστικά περιστατικά.
Προφανώς το πολιτικό κριτήριο των νεοδημοκρατών στα Χανιά φθάνει μέχρις εκεί.
Αυτό που πρέπει να προβληματίζει είναι, το πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέχεται αυτού του τύπου τις πρακτικές και πως διαφυλάττει την σοβαρότητα και το κύρος μιας τοπικής οργάνωσης, με τέτοια ιστορία.

Μην ξεχνάμε, πως τα Χανιά όντας ιδιαίτερη πατρίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, σίγουρα έχουν και σημειολογικό ενδιαφέρον, διότι αν γίνονται αυτά στα Χανιά, που πιστεύουμε είναι υπό την υψηλή εποπτεία του αρχηγού της ΝΔ, κάπου αλλού τι μπορεί να συμβαίνει;

ΖΑΡΠ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: