22.10.17

Ρε Αρη, μπας και είσαι προβοκάτορας...




Αποκαθήλωση του Πορτοσάλτε, από τον Δημήτρη Βέττα, στην εκπομπή "Ακραίως"...
Την ατάκα-"καρφί" Πορτοσάλτε για την Ελενα Κουντουρά, "όποιος πολιτεύεται με λαϊκισμό και δεν τον απαρνιέται, θα λέει τέτοιες ατάκες...", δεν άφησε να πέσει κάτω ο Δ. Βέττας. 
Ο...
βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή "Ακραίως" του Τάκη Χατζή,  είπε αρχικά, πως, πρώτον, "σε περιόδους μνημονίων ο λαϊκισμός πολλές φορές υπερβάλει. 
Δεύτερον,  είναι οτι πολλές φορές αν μας δινόταν η ευκαιρία, άμεσα, εκείνη την στιγμή, να αλλάξουμε την άποψη μας, ή να την διορθώσουμε, θα ήταν ενα πολύ μεγάλο δώρο σε ανθρώπους, όπως είμαστε όλοι μας που βγαίνουμε στην τηλεόραση και δηλώνουμε σε live μεταδώσεις. 
Τρίτον, γίνεται μια προσπάθεια της κυβέρνησης για να μειώσει τα ποσοστά της ακραίας φτώχειας. Τα ποσοστά της ακραίας φτώχειας έχουν μειωθεί. Δεν έχει μειωθεί η φτώχεια στην Ελλάδα".

Και στη συνέχεια, έριξε το δικό του "καρφί", ακολουθώντας ο παρακάτω διάλογος:

Βετ - Αμέσως απομειώθηκε από τον κ. Πορτοσάλτε η προσπάθεια της κοινωνίας των πολιτών που φορολογούνται, για να δημιουργήσουν ενα κοινωνικό προϋπολογισμό, ο οποίος θα γίνει κοινωνικό επίδομα, οικογενειακό επίδομα, κ.α.

Πορτ- Καθόλου δεν απομειώθηκε.

Βετ - Οχι κ. Πορτοσάλτε.

Πορτ -Που ακριβώς μειώθηκε η ακραία φτωχεια? 

Βετ- Εχετε τάμπλετ μπροστά σας. Τζάμπα το πληρώνετε. Βρείτε το αν θελετε, γιατί είστε προβοκάτορας. Ή προβοκάτορας είστε, ή μη καλά διαβασμένος. Τι είστε απ΄όλα? Και τα δύο είστε...  

Ο Πορτοσάλτε, αφού έφαγε αρκετά λεπτά ψάχνοντας μέχρι να βρει τα ποσοστά στο τάμπλετ, τα βρήκε. Αλλά, του 2015! "Tα έχω τα στοιχεία της ακραίας φτώχειας. To '15 αυξήθηκε σε σχέση με το '14".

Ο Βέττας, εκμεταλλεύτηκε το μεγαλο "αυτογκολ" του Πορτοσάλτε και τον έβγαλε στην... σέντρα: "2015 έχουμε φέτος κ. Πορτοσάλτε? Στο '15 πήγατε κ. Πορτοσάλτε, εκτίθεστε και εκεί? 
Σας είπα είμαι δύσκολη περίπτωση για 'σας. Θέλει πρωί να σηκώνεστε να διαβάζετε κ. Πορτοσάλτε"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: