31.10.17

Η Αστυνομία μια ανάσα από τον άνθρωπο...

...που δολοφόνησε την εφοριακό Δώρα Ζέμπερη...

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα εξιχνιαστεί η πολύκροτη υπόθεση της ανθρωποκτονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που...
διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, εκτιμούν κύκλοι αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

«Οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο και εκτιμάμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εξιχνιαστεί η δολοφονία της 32χρονης» τονίζουν, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οι ίδιοι κύκλοι.

Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται κυρίως στην εκδοχή της ληστείας, αλλά δεν έχει αποκλειστεί, έως αυτή την ώρα, και το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από το περιβάλλον της άτυχης εφοριακού.

Όπως αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ένα πολύ σημαντικό στοιχείο.

Αμέσως μετά την έκκληση της μητέρας της 32χρονης για μάρτυρες και στοιχεία, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της δικηγόρου, ένα ζευγάρι εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε πολύ σημαντικά στοιχεία για το έγκλημα, που συγκλονίζει εδώ και δύο εβδομάδες το πανελλήνιο.

Όπως αποκάλυψε, το συγκεκριμένο ζευγάρι προσκόμισε ένα αντικείμενο που σχετίζεται με το άγριο έγκλημα και αναμένεται να φωτίσει τις έρευνες, με την ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στα ίχνη του δολοφόνου.

Η κυρία Παναγοπούλου δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για τη φύση του αντικειμένου, ωστόσο τόνισε ότι θεωρείται κρίσιμο στοιχείο, ενώ ανέφερε ότι σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Σημειώνεται πως την περασμένη Παρασκευή, πληροφορία που έφτασε στο «Φως στο Τούνελ» αφορά στο περιεχόμενο μιας γυναικείας τσάντας που εντόπισε πεταμένη τηλεθεάτρια κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην ίδια περιοχή, μια μέρα μετά το φόνο. Η μάρτυρας, σύμφωνα με την εκπομπή, είχε σκοπό να καταθέσει στις Αρχές που όλο αυτό το διάστημα χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή μεγάλη ακτίνα γύρω από το κοιμητήριο, ώστε να βρουν την τσάντα που κρατούσε η Δώρα.

Ακόμη άλλη τηλεθεάτρια που δεν είχε μιλήσει στις Αρχές άκουσε τις κραυγές και βρέθηκε πρώτη στον τόπο που χτυπήθηκε η άτυχη γυναίκα.

Ο δολοφόνος φαίνεται ότι πήρε μαζί του τη τσάντα της άτυχης γυναίκας που αν βρεθεί, ίσως βοηθήσει την Αστυνομία, στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι που είχε μαζί της η Δώρα Ζέμπερη, με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα.

Αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν δυνατές φωνές πριν εντοπιστεί η σορός της νεαρής γυναίκας, ενώ η σκηνή του εγκλήματος έδειχνε ότι είχε προηγηθεί πάλη...


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: