28.10.17

Συνάντηση Λαφαζάνη - Μελανσόν, με το βλέμμα στις ευρωεκλογές...


Ανοιχτή γραμμή με την Πλεύση Ελευθερίας και τη ΛΑΕ, εν όψει των ευρωεκλογών δημιουργεί ο Γάλλος Αριστερός Πολιτικός Ζαν Λυκ Μελανσόν.
Ο...
πρόεδρος  της «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ» συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με τον γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ Παν. Λαφαζάνη.

«Ήρθαμε στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, με στόχο να συναντηθούνεκείνες οι πολιτικές δυνάμεις οι οποίες ανησυχούν για το μέλλον της Ευρώπης, οι οποίες θέλουν εναλλακτικό πρόγραμμα για την Ευρώπη. Και για αυτό εργαζόμαστε, για ένα plan B και για τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές βουλευτών οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τις κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες και θέλουν μια εναλλακτική Ευρώπη», δήλωσε ο Γάλλος πολιτικός, ο οποίος συνοδευόταν από στελέχη και βουλευτές του κόμματός του.

«Ο κ. Μελανσόν αντιπροσωπεύει τη διαφορετική Γαλλία, των εργαζομένων, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης», δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. 
«Με τη Γαλλία του Μελανσόν ο ελληνικός λαός θέλει να αναπτύξει πολιτική φιλία και αλληλεγγύη. Αυτή η φιλία και συνεργασία μπορεί να επεκταθεί σε όλους τους λαούς της Ευρώπης, σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις που θέλουν σήμερα την ανατροπή στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση», κατέληξε.

Τον κ. Λαφαζάνη συνόδευαν ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής, ο Στάθης Λεουτσάκος, ο Δημήτρης Στρατούλης.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: