21.10.17

Ο Άδωνις...


...και η... ασύντακτη και ανιστόρητη εκδήλωση στην Αβάνα...
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της ΝΔ και «προσωπική επιλογή» Μητσοτάκη πάντα βρίσκει ευκαιρία να...
παρουσιάσει εαυτόν ως τον ιδεολογικό (ακροδεξιο πάντα) καθοδηγητή της τωρινής παράταξής του.

Κραυγάζει ότι είναι δεξιός και καυχιέται γι' αυτό, διαχωρίζοντας τον εαυτό του από τους «δειλούς» πολιτικούς της ΝΔ που έχουν πέσει θύματα της «ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς» και αποκλίνουν προς τη μετριοπάθεια και το Κέντρο. Βέβαια, είναι τοις πάσι γνωστό ότι η γραμμή Αδώνιδος έχει κερδίσει κατά κράτος τις όποιες μετριοπαθείς δυνάμεις και έχει οδηγήσει το άρμα της ΝΔ στα λημέρια της ακροδεξιάς εδώ και καιρό.

Ο αντιπρόεδρος, όμως, δεν εφησυχάζει. Δίνει αόκνως την ιδεολογική μάχη για την επικράτηση των ακροδεξιών του ιδεών. Με μια εκδήλωση αύριο κομμένη και ραμμένη στο δικό του αφήγημα κάνει ακόμα ένα βήμα. Και -ω του θαύματος- η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αβάνα (ησυχάστε, πρόκειται για σινεμά στο Ψυχικό). Δεν μπορεί, η επιλογή δεν είναι τυχαία. Ο Mr «προσωπική επιλογή» μάς τρολάρει... (Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι στους ομιλητές θα περιλαμβάνονται και εξωγήινοι!)

Ο «άριστος» τίτλος της εκδήλωση ελαφρώς (έως βαρέως) ασύντακτος και σόλοικος: «Η ατυχής στη χώρα μας παρουσίαση της ατομικής ελευθερίας ως προνόμιο της αριστεράς».
Φωτογραφία της Μαρία Μπαλάφα.
Αυτό, λίγες μέρες μετά την καταψήφιση του αυτονόητου, της νομικής κατοχύρωσης της ταυτότητας φύλου και τη φοβική σύμπλευση με τους πλέον ακραίους και σκοταδιστικούς κύκλους της Εκκλησίας.

Αυτό, όταν η «γαλάζια» παράταξη δεν βλέπει τον λόγο να βγάλει ανακοίνωση για την επέτειο της δολοφονίας του Φύσσα. Όταν βάλλει κατά όσων δυσανασχετούν με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης για την Ηριάννα και τον Περικλή.

Αυτό, όταν, όσο και να θέλει η Δεξιά, δεν σβήνουν οι μνήμες. Η κοινωνία θυμάται και με την ιστορική της μνήμη πορεύεται στο μέλλον, τιμώντας το παρελθόν.

Αυτό, την ίδια μέρα που κάποιοι και κάποιες θα βρεθούν στη Μαρτυρική Μακρόνησο.

"Παπαλάμπραινα"

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: