31.10.17

Και ο Βαγγέλης έχει πολιτικό μανιφέστο...

Παρέμβαση στον εσωτερικό διάλογο στη Νέα Δημοκρατία πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στέλνοντας, παράλληλα, μηνύματα προς την ηγεσία και...
σημαντικά στελέχη του κόμματος. Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ τάχθηκε υπέρ της εθνικής συνεννόησης, ενώ στηλίτευσε τις πολιτικές παρεμβάσεις μέσω Διαδικτύου.

Μιλώντας σε εκδήλωση προ τιμή του εκλιπόντα Νίκου Βακάλη και με τους Απόστολο Τζιτζικώστα και Ανδρέα Παπαμιμίκο παρόντες, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μίλησε για την ιδεολογική ταυτότητα της παράταξής του.

Συνεργάτες του, άλλωστε, ανέφεραν ότι με αυτόν τον τρόπο καταθέτει το δικό του πολιτικό μανιφέστο ενόψει του ιδεολογικού συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έστειλε μηνύματα προς το εσωτερικό της ΝΔ, ενώ αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτησή του για τα social media. Σημείωσε ότι οι πολιτικοί που ασχολούνται με την τεχνολογία νομίζουν ότι μπορούν να έχουν ουσιαστικές πολιτικές παρεμβάσεις «Ε, δεν έχουμε. Έχουμε, πράγματι, πολιτικάντικες παρεμβάσεις, έχουμε παρεμβάσεις οι οποίες μπορεί να είναι προσωπικές, παραπολιτικές και εντέλει κάποιοι επωφελούνται από την κρίση και ακούγονται οι λαϊκίστικες και οι ακραίες φωνές και οι συνετές φωνές δεν ακούγονται» είπε χαρακτηριστικά.

Συνοπτικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανέφερε:
 

Η ΝΔ είναι η Χριστιανοδημοκρατική Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά και εκφράζει το σύνολο των κοινωνικών στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας που προσδοκούν ένα ασφαλέστερο και παραγωγικότερο μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους.
Χαρακτηρίζεται από το μέτρο, τη μετριοπάθεια, τη συναίνεση και τον διάλογο σε μείζονα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και το κράτος με αιχμή του δόρατος τα Εθνικά θέματα.
Πρεσβεύει την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, την ανάπτυξη, το φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον, τη δημιουργικότητα του Έλληνα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Ταυτόχρονα πρεσβεύει την κοινωνική συνοχή, την αλληλεγγύη, την κοινωνική ευαισθησία και την προστασία των αδύνατων στρωμάτων.
Η παράταξη δίνει έμφαση στου νέους έχοντας το βλέμμα της στραμμένο στα δικαιώματά τους για καλύτερη εκπαίδευση και εργασία.
Ταυτόχρονα τιμά και αναγνωρίζει την διαχρονική προφορά όλων όσων προσέφεραν στην Παράταξη και την πατρίδα καθώς συνεκτικό στοιχείο της ΝΔ είναι ο σεβασμός στην ιστορία της, τους αγώνες και την προσφορά των αγνών ανώνυμων αγωνιστών.
Η παράταξη διαχρονικά διαπνέεται από το στοιχείο της ενότητας, την ταύτιση και την συνεννόησης στις ιδεολογικές αρχές και αξίες της και συστρατευόμαστε όλοι στο πλευρό του εκάστοτε προέδρου...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: