21.9.17

Αντιπαράθεση στον «αέρα» με βαρείς χαρακτηρισμούς...

μεταξύ Μπακογιάννη-Κουρουμπλή... 

«Για να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής θα έπρεπε να έχει άλλα χαρακτηριστικά και δεν τα έχει», είπε καυστικά η
κυρία Ντόρα Μπακογιάννη αφού άκουσε τον υπουργό Ναυτιλίας να αναλύει τι συνέβη μετά τη βύθιση του δεξαμενοπλοίου που προκάλεσε τη ρύπανση στον Σαρωνικό και των ακτών της Αττικής.

Αντέδρασε ο υπουργός Ναυτιλίας λέγοντας ότι αυτός έγινε πολιτικός με προσωπική προσπάθεια και δεν ανήκει σε οικογενειοκρατία θίγοντας την κυρία Μπακογιάννη που αντέτεινε ότι η ίδια είναι βουλευτής Αθήνας και ζει από κοντά τα προβλήματα των πολιτών.

Ο κ. Κουρουμπλής επανέλαβε ότι δεν είναι της οικογένειας Μητσοτάκη επιτιθέμενος επί προσωπικού στην κυρία Μπακογιάννη. Συνέχισε εξηγώντας πώς έγινε το περιστατικό που προκάλεσε την έκρηξη της βουλευτή της ΝΔ.

 «Είστε ψεύτης. Ποιον κοροϊδεύετε σ αυτήν τη χώρα;»

«Είστε πολύ επιθετική, είναι μάλλον κληρονομικό» την ειρωνεύτηκε ο υπουργός Ναυτιλίας.

«Είναι από τον Βενιζέλο» αντέτεινε η κυρία Μπακογιάννη.

Ερωτώμενος για τη συνεργάτιδά του και το χθεσινό περιστατικό απολογήθηκε λέγοντας: «Ζητώ συγγνώμη για τη συνεργάτιδά μου.. Έγινε παρεξήγηση γιατί κάτι της είπε ο διπλανός της. Είναι συγγενικό μου πρόσωπο. Δεν δικαιούμαι να έχω ένα πρόσωπο εμπιστοσυνης δίπλα μου; Ο κ. Μητσοτάκης ήταν εκνευρισμένος, νόμισε ότι γέλαγε για εκείνον. Εγώ δεν έχω αγωνία για την καρέκλα!»

«Ούτε πολιτική αξιοπρέπεια έχετε να παραιτηθείτε» αντέδρασε η κυρία Μπακογιάννη.

«Μην τα βάζετε μαζί μου, θα βρείτε τον μπελά σας» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Αφού συνεχίστηκε η αντιπαράθεση σχετικά με το ναυάγιο του πλοίου και τη διαδικασία που ακολουθήθηκε ο υπουργός επεσήμανε: «Δεν θα κυβερνήσετε ποτέ την Ελλάδα. Σας το υπογράφω εγώ. Ο Τσίπρας θα συνεχίσει να κυβερνά. Το βλέμμα του Τσίπρα είναι καθαρό«.

«Απαντήστε μου γιατί στείλατε λαθρεμπορικό πλοίο για την απάντληση» επέμεινε η κυρία Μπακογιάνη.

«Έχετε θράσος και ψεύδεστε. Σας ξέρει ο ελληνικός λαός, κι εσάς κι εμένα» φώναξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής...


aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: