23.8.17

Συνεχίζονται οι τριμερείς για την προστασία της εργασίας...


... στην «επόμενη ημέρα» του ΔΟΛ...
Τριμερή συνάντηση με εργαζόμενους και ιδιοκτησία θα γίνει την Πέμπτη στο υπουργείο Εργασίας για το πρακτορείο διανομής Ευρώπη, ενώ...
προηγήθηκε αντίστοιχη για τον κυρίως ΔΟΛ, προκειμένου να προστατευτούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι εργαζόμενοι, όπως είπε ο γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά.

«Την περασμένη Τετάρτη κάναμε τριμερή συνάντηση μεταξύ των εργαζόμενων του ΔΟΛ», όπως ανέφερε, σημειώνοντας ότι καλύφθηκαν όλες οι «εκδοχές» εργαζόμενων.

«Κάποιοι έχουν κάνει επίσχεση και πηγαίνουμε στη διαδικασία καταβολής εκτάκτου βοηθήματος ... άλλοι απολύθηκαν ... κάποιοι επαναπροσλήφθηκαν και θα παρακολουθήσουμε τις μισθολογικές και άλλες διαδικασίες», είπε ο κ. Νεφελούδης, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν «παραπληρωματικές λειτουργίες» όπως η διανομή, τα τυπογραφεία κτλ.

Στο πλαίσιο αυτό, «αύριο υπάρχει αντίστοιχη τριμερής συνάντηση με την Ευρώπη, για να δούμε πώς θα παρέμβουμε για να προστατέψουμε τους εκεί εργαζόμενους», κατέληξε...

stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: