30.8.17

«Κλειδωμένη» η υποψηφιότητα Θεοδωράκη...

Σχεδόν ειλημμένη απόφαση θεωρείται η υποψηφιότητα του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, επιβεβαιώνοντας τις...
μέχρι τώρα πληροφορίες που τον συμπεριελάμβαν ανάμεσα στους «μνηστήρες» του νέου φορέα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newpost, ο κ. Θεοδωράκης αναμένεται την ερχόμενη Παρασκευή να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Προς το παρόν είναι άγνωστο αν αυτό θα γίνει μέσω συνέντευξης Τύπου ή τηλεοπτικού σποτ.

Στο μεταξύ το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας, υπό τον Νίκο Αλιβιζάτο, όπου και αναμένεται να καθοριστούν κρίσιμα για την εκλογική διαδικασία ζητήματα. Το σημαντικότερο εξ αυτών είναι ο χαρακτήρας διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας, καθώς φαίνεται να προκρίνεται η μεικτή μορφή, δηλαδή, και η παραδοσιακή προσέλευση στις κάλπες και η λεγόμενη ηλεκτρονική ψηφοφορία, εφόσον βεβαίως διασφαλιστεί πλήρως το αξιόπιστο και αδιάβλητο της διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής την υποψηφιότητα τους έχουν ανακοινώσει οι κ.κ Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Ραγκούσης και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης (σ.σ αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο), ενώ βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται και η υποψηφιότητα και της Φώφης Γεννηματά.

Αναμένεται επίσης η επίσημη ανακοίνωση από τον βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο καθώς και του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ παραμένει το ερωτηματικό για τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: