27.7.17

Μπορούμε να συνυπάρχουμε ακόμα κι αν διαφωνούμε...


«Επειδή διαφωνούμε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε», τόνισε ότι ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, στην ομιλία του ενώπιον του...
πρωθυπουργού στο πλαίσιο του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου, εκφράζοντας, όπως και ο πρωθυπουργός το κλίμα συνεννόησης σε τοπικό, περιφερειακό αλλά και κεντρικό επίπεδο για την ανάπτυξη της περιφέρειας.

«Μπορεί να έχουμε τις προσωπικές μας απόψεις αλλά η αυτοδιοίκηση δεν επιτρέπεται να γίνεται νεροκουβαλητής κανενός κόμματος», σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε είναι όχι άλλη θεωρία, όχι άλλα λόγια». «Όλη η Ελλάδα» είπε ο κ. Μπακογιάννης ,«αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα, φτώχεια, ανεργία κι αδικία».

«Τα νέα παιδιά», πρόσθεσε, «φεύγουν στο εξωτερικό, ακολουθώντας τον δρόμο των παππούδων τους μετά από 40 χρόνια». «Περιγράφω μία πραγματικότητα", είπε ο κ. Μπακογιάννης, "η οποία προφανώς δεν ξεκίνησε τον Γενάρη του 2015, μην τρελαθούμε κιόλας", τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, που παντρεύτηκε την περασμένη Κυριακή, είπε στον κ. Τσίπρα χαριτολογώντας πως δεν μπορούσε να έχει φανταστεί ποτέ, ότι θα του χάριζε τέτοια εβδομάδα μέλιτος...

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: