3.7.17

Κύκλοι ΝΔ: Είναι προφανές ότι απέτυχαν...


«Είναι προφανές ότι απέτυχαν και η οικονομία οδηγήθηκε σε απόλυτο αδιέξοδο. Στην σημερινή συζήτηση των πολιτικών αρχηγών δεν απαντήθηκαν τα...
πέντε βασικά προτάγματα που είχε θέσει ο πρωθυπουργός, στη συνέντευξη του τον Ιανουάριο του 2017 για την ελληνική οικονομία». Αυτό δήλωσαν κύκλοι της ΝΔ, σχολιάζοντας τη σημερινή προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.

«Τα ερωτήματά μας για τη διαφάνεια και τους θεσμούς δεν απαντήθηκαν όπως δεν απαντήθηκε από τον πρωθυπουργό αν γνώριζε τις συνομιλίες του αρχηγού των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη φυλακισμένο«, σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Οι ίδιοι κύκλοι υποστήριξαν ακόμα ότι όταν η ΝΔ έθεσε το θέμα της Εξεταστικής Επιτροπής, «η κυβέρνηση ακολούθησε την μέθοδο στρίβειν δια του αρραβώνος».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν προτίθεται η Αξιωματική Αντιπολίτευση να πάρει περαιτέρω πρωτοβουλίες στο θέμα της Εξεταστικής Επιτροπής, απάντησαν ότι «πιο καθαρός και αξιόπιστος τρόπος από το να το θέτεις ενώπιον της Βουλής και της ελληνικής κοινωνίας δεν υπάρχει. Αυτά έως σήμερα»...

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: