3.7.17

Η απάντηση Πολάκη σε Μητσοτάκη...

για τα περί θεσμικής χυδαιότητας...

«Έχουμε διαφορετική κλίμακα αξιών» δήλωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στον...
πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη και απαντώντας του για τον χαρακτηριστμό «θεσμικά χυδαίος» που χρησιμοποίησε για το πρόσωπό του.

Όπως είπε ο κ. Πολάκης, με βάση αυτή την κλίμακα αξιών, ο ίδιος θεωρεί «θεσμική χυδαιότητα» το να μην έχεις φέρει την επόμενη ημέρα των αποκαλύψεων, το πόθεν έσχες σου και αυτό της συζύγου σου, «η οποία έχει εμφανίσει μεγάλη αύξηση περιουσιακών στοιχείων και αγορές, μέσω δανεισμού».

Ακόμη ανέφερε πως είναι θεσμικά ανάρμοστο και χυδαίο, να υπάρχει δάνειο σε εφημερίδα ιδιοκτησίας σου, που να μην έχεις πληρώσει σε μια δεκαετία, κι όταν αυτό αποκαλύπτεται να κάνεις ρύθμιση ώστε τα τρία τέταρτα του δανείου να πληρωθούν στην τελευταία δόση.

Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σχολίασε ότι είναι «θεσμικά χυδαίο» να έχει νοσηλευτεί όλη η οικογένεια στο «Ερρίκος Ντυνάν» να μην έχεις πληρώσει τίποτα ή ελάχιστα και να έχει πάρει επίσης την διαφημιστική προβολή του Ερυθρού Σταυρού, συγγενικό σου πρόσωπο και να χρεώνεις την Εφορία με 30 εκατ. ευρώ, γι' αυτούς που νοσηλεύτηκαν την περίοδο 2012-2014».

Τέλος, χαρακτήρισε «θεσμικά ανάρμοστο» το να επιχαίρει ένα κόμμα για απόφαση του ΣτΕ, που απαλλάσσει τις λίστες με τους φοροφυγάδες, καταπατώντας κάθε έννοια κοινού περί δικαίου αισθήματος...

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: