25.7.17

Διασπασμένη η ΝΔ...

στις εκλογές για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών...

Γνωστοποιήθηκε η δεύτερη υποψηφιότητα από τον χώρο της ΝΔ για τις επικείμενες εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ). Ο δεύτερος υποψήφιος, ο...
οποίος είναι μέλος του σημερινού Διοικητικού Συμβούλου του ΔΣΑ, είναι ο Φώτης Κωτσής.

Οι δικηγόροι θα προσέλθουν στις κάλπες την τελευταία Κυριακή του ερχόμενου Νοεμβρίου, εκτός αν το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ αποφανθεί αλλιώς (μπορεί να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία μέσα στον Νοέμβριο του 2017). Η προθεσμία των υποψηφιοτήτων, σύμφωνα με τον νέο Κώδικα των Δικηγόρων, λήγει στις 31 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη υποψηφιότητα από τον χώρο της ΝΔ για τις εκλογές του ΔΣΑ ήταν αυτή του Δημήτρη Αναστασόπουλου.

Πάντως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του altsantiri.gr, υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα από τον χώρο της ΝΔ που εξετάζουν να θέσουν υποψηφιότητα για τον ΔΣΑ, οι οποίοι φέρονται να είναι οι Μιχάλης Ζαφειρόπουλος και Ιωάννα Καλαντζάκου.

Ποιος είναι ο Φώτης Κωτσής

Ειδικότερα, ο 40χρόνος Φώτης Κωτσής είναι σήμερα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ, ενώ στις προσεχείς δικηγορικές εκλογές θα κατέλθει με δικό του συνδυασμό.

Ο υποψήφιος πρόεδρος εξελέγη για πρώτη φορά στο ΔΣ του ΔΣΑ το 2011, αλλά ήταν και πρώτος στις επιλογές των συναδέλφων του σύμβουλος του ΔΣΑ με την παράταξη του πρώην προέδρου Γιάννη Αδαμόπουλου. Στη συνέχεια η συνδικαλιστική του πορεία συνεχίστηκε το 2014, όποτε επανεξελέγη και πάλι μέλος της διοίκησης του ΔΣΑ.

Είναι μάχιμος δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, εξειδικευμένος στο χώρο του αστικού, εμπορικού και διοικητικού δικαίου, ενώ ήταν ο πρώτος πρόεδρος του Αθηναϊκού Κέντρου Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών «Προμηθέας»...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: