6.7.17

Δεν μιλάει σε κανέναν το αγοράκι 1,5 έτους που περιφερόταν μόνο του στη Λάρισα...

Δεν μιλάει σε κανέναν το αγοράκι 1,5 έτους που περιφερόταν μόνο του στη ΛάρισαΔεν μιλά σε κανέναν και δεν ανταποκρίνεται σε όσους του απευθύνονται το μικρό αγοράκι, ηλικίας περίπου ενάμιση έτους, που εγκαταλείφθηκε, όπως όλα δείχνουν, από την...
οικογένειά του στον Άγιο Αχίλλειο, στην Λάρισα.

Σε συναγερμό βρίσκονται από το πρωί οι υπηρεσίες της αστυνομίας, με σκοπό να βρουν την οικογένεια του μικρού που βρέθηκε μόνος να περιπλανάται.

Μετά από εισαγγελική παρέμβαση το παιδί φιλοξενείται σε δομή του Δήμου Λαρισαίων υπό την επίβλεψη κοινωνικής λειτουργού του Δήμου.

Ο μικρός είναι σε καλή κατάσταση, φορά καθαρά ρούχα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr δεν μιλά σε κανέναν. Οι αρμόδιοι εκτιμούν ότι αυτό ίσως να οφείλεται στο μικρό της ηλικίας του ή στο ότι δεν κατανοεί τη γλώσσα ή ακόμη και στη συναισθηματική του κατάσταση.

Σύμφωνα την αστυνομία, η αναζήτηση των γονιών του συνεχίζεται, ενώ στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν και οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Λαρισαίων.

Υπενθυμίζεται πως το αγοράκι, το οποίο υπολογίζεται πως είναι ενάμισι έως δύο ετών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς χθες το μεσημέρι, ύστερα από τηλεφώνημα που δέχθηκε η υπηρεσία και μεταφέρθηκε σε πρώτη φάση στην αστυνομική διεύθυνση, όπου ξεκίνησε και η προσπάθεια εντοπισμού των γονιών του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: