30.6.17

Είπε «όχι» το ΚΑΣ...

...σε εκδήλωση της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για τα παιδιά με καρκίνο, στο Ηρώδειο...

Δεν το χωράει ο νους! Ούτε μία ημέρα, σε ένα ολόκληρο καλοκαίρι, δεν βρήκαν για να φιλοξενήσουν, στο Ηρώδειο, εκδήλωση της...
«ΕΛΠΙΔΑΣ» για τα παιδιά με καρκίνο.

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο είπε «όχι» στην παραχώρηση του Ωδείου, τον προσεχή Σεπτέμβριο, προκαλώντας την έντονη απογοήτευση, τόσο του Συλλόγου, όσο και κάθε νοήμονα πολίτη.

Ο Σύλλογος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ακολούθησε «όλες οι νόμιμες διαδικασίες και η αίτηση κατατέθηκε εμπρόθεσμα» ώστε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί «υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, με τη συνεργασία της «Παναθηναϊκής Ένωσης Γυναικών» με πρωτεργάτη την κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη, με τον Στέφανο Κορκολή να υποδέχεται καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες και να υμνούν μαζί τη μουσική του μεγάλου εθνικού μας συνθέτη, μία βραδιά βαθιά ελληνική, ανθρωπιστική και μεγαλειώδη».

Ωστόσο, «το ΚΑΣ απέρριψε το αίτημά μας», σημειώνει ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» και προσθέτει: «Λυπούμαστε που μέσα στους 4 μήνες διάρκειας του Φεστιβάλ Αθηνών και των εκδηλώσεων στο Ηρώδειο, δεν βρέθηκε μία ημέρα που να αφιερωθεί στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο τα οποία σύσσωμος ο Ελληνικός λαός στηρίζει διαχρονικά».

«Υποσχόμαστε στους φίλους του Συλλόγου μας ότι η συναυλία αυτή θα γίνει μέσα στους χειμερινούς μήνες σε χώρο του οποίου η διοίκηση διαθέτει μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, καυτηριάζοντας την απαράδεκτη αυτή απόφαση του ΚΑΣ, ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής του, ότι ο realfm 97,8 θα κάνει, στις αρχές Σεπτεμβρίου, μία εβδομάδα ραδιοφωνικό μαραθώνιο, με στόχο τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να καλύψουν μέρος του κενού από την πρωτοφανή απόφαση του ΚΑΣ, να πει «όχι» σε εκδήλωση της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για τα παιδιά με καρκίνο στο Ηρώδειο.

Στην πρωτοβουλία του Νίκου Χατζηνικολάου και του realfm 97,8 άμεση ήταν η αντίδραση της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Σίσσυς Παυλοπούλου, η οποία έστειλε μήνυμα στήριξης στον ραδιοφωνικό μαραθώνιο...



real.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: