19.6.17

Φρανσουά Ολάντ - Ζιλί Γκαγιέ: Το ερωτευμένο ζευγάρι...

Φρανσουά Ολάντ - Ζιλί Γκαγιέ: Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να συζήσει
... αποφάσισε να συζήσει...
Αφού παρέδωσε τα κλειδιά του Μεγάρου των Ηλυσίων στον Εμμανουέλ Μακρόν, ο άτακτος πρώην πρόεδρος της Γαλλίας φαίνεται ότι...
αποφάσισε να αφήσει στην άκρη την ενασχόληση με την πολιτική και να δώσει προτεραιότητα στην προσωπική του ζωή.

Όπως αποκαλύπτει το γαλλικό περιοδικό VSD, ο Ολάντ μετά από πέντε χρόνια σχέσης με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, έκανε ένα βήμα παραπέρα και νοίκιασε λοφτ σε μοντέρνα συνοικία στο ανατολικό Παρίσι για να συγκατοικήσει με την αγαπημένη του.



Το ζευγάρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επιθυμεί να γυρίσει σελίδα στη σχέση του και να αφήσει πίσω το παρελθόν, όταν ο έρωτάς του είχε γίνει πρωτοσέλιδο στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και όχι μόνο.

Ήταν το 2014, όταν η επίσημη σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, δημοσιογράφος Βαλερί Τριερβελέρ, έμαθε από δημοσίευμα στο γαλλικό περιοδικό Closer, πως ο Γάλλος πρόεδρος διατηρεί κρυφή σχέση με την ηθοποιό. Η Τριερβελέρ έπαθε νευρικό κλονισμό και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Παρισιού ενώ όταν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Μέγαρο των Ηλυσίων άφησε τον πόνο της να ξεχειλίσει, γράφοντας όσα πέρασε στο βιβλίο που έγινε best seller «Merci pour ce moment» (Ευχαριστώ για αυτήν τη στιγμή).

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως όλα πάνε πολύ καλά στην σχέση του 62χρονου Ολάντ με την 45χρονη ηθοποιό και ο Γάλλος, πρώην πρόεδρος, σκοπεύει να διαθέσει περίπου 200.000 ευρώ για να αγοράσει και εξοχική κατοικία στην Τυλ, στην περιοχή Λιμουζέν, ώστε το ερωτευμένο ζευγάρι να περνά χρόνο μακριά από τον θόρυβο του Παρισιού.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: