10.6.17

Επιτροπή Διάσωσης στον Πήγασο...

Οι εργαζόμενοι αγωνιούν και παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους...

Η εικόνα κατάρρευσης που εμφανίζει ο Πήγασος, με την καταγγελία δανείων του από τις τράπεζες και...
τις επερχόμενες κακουργηματικές διώξεις σε βάρος κορυφαίων στελεχών του, έχουν κορυφώσει την αγωνία των απλήρωτων επί 5 μήνες εργαζομένων του.

Μη έχοντας κανέναν αξιόπιστο συνομιλητή, μιας που ο ιδιοκτήτης Φώτης Μπόμπολας δεν είναι σε θέση να τους δείξει καμιά διέξοδο, αποφάσισαν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους. Συγκρότησαν, λοιπόν, Επιτροπή Διάσωσης και ξεκινούν αμέσως συναντήσεις με τις πιστώτριες τράπεζες, την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα.

Θα ακολουθήσουν τον δρόμο που άνοιξαν οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ πριν από αρκετούς μήνες, επιτυγχάνοντας να αρχίσει διαδικασία εκκαθάρισης εν λειτουργία της επιχείρησης και, τελικά, να διασωθεί με την πώλησή της στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η εκκαθάριση εν λειτουργία είναι εξαιρετικά σημαντική, αν επιτευχθεί, κυρίως δε αν συμπληρωθεί με κάποιου είδους χρηματοδότηση των εργαζομένων.

Στην Επιτροπή Διάσωσης συμμετέχουν, ο Γιάννης Σαραντάκος, οι εκπρόσωποι του Έθνους και της Ημερησίας, ο συντάκτης του υπουργείου Εργασίας Γιώργος Γάτος, η Ελένη Καραγεώργου και η Κατερίνα Ρόββα...


aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: