30.6.17

Μία ωραία ατμόσφαιρα...

Καρέ- καρέ η πρώτη μέρα του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης...

Δείτε τις φωτογραφίες...

Πολλές οι παρουσίες στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατά την πρώτη μέρα. Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε μεταξύ άλλων εκτός από...
τους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου, τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, τον πρώην υπουργό Κώστα Γείτονα, τον πρώην υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη , τον πρώην υπουργό Τάσο Γιαννίτση , τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη καθώς και τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Να τονίσουμε πως στην έναρξη του συνεδρίου της ΔΗΣΥ παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Επίσης, παραβρέθηκαν ο Κώστας Λαλιώτης, ο Παρασκευάς Αυγερινός, η Βάσω Παπανδρέου, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Χάρης Θεοχάρης, οι καθηγητές Γιάννης Βούλγαρης, Γιώργος Σωτηρέλλης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, ο πρώην νομάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, νυν και πρώην ευρωβουλευτές και όλοι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Δείτε κάποιους από τους παραπάνω σε χαλαρά στιγμιότυπα στα οποία τους "έπιασε" ο φωτογραφικός φακός...










Δεν υπάρχουν σχόλια: