30.6.17

Σκαφάτο στέλεχος του ΔΟΛ υπόσχεται ρουσφέτια στην αυλή του Τσίπρα;...

Θεωρεί δεδομένη την παραμονή του και ρίχνει γέφυρες στο κυβερνητικό στρατόπεδο…

Διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ που τα τελευταία 20 χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει στενές «διακομματικές» σχέσεις (πιο στενές δεν γίνεται) με...

τους μηχανισμούς και το προσωπικό του παλαιού πολιτικού συστήματος όλων των αποχρώσεων συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά όπως έχει αποδείξει η πορεία του.

Στη δημοσιογραφική αγορά κυκλοφορεί έντονα ότι το στέλεχος θεωρεί εξασφαλισμένη την παρουσία του στη Μιχαλακοπούλου την επόμενη ημέρα του συγκροτήματος και στο πλαίσιο αυτό επιδιώκει νέες προσωπικές συμμαχίες.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα βρέθηκε με το σκάφος του σε κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού όπου έτυχε να βρίσκεται κυβερνητικό στέλεχος που ανήκει στο στενό πυρήνα των συνομιλητών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Το κυβερνητικό στέλεχος είχε φτάσει στο νησί με το δικό του σκάφος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Ο «πολυπράγμων» διευθυντής του ΔΟΛ φέρεται να συζήτησε, μεταξύ άλλων, ότι εφόσον ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία μεταβίβασης του οργανισμού στον Βαγγέλη Μαρινάκη τότε η σύζυγος, γνωστή δημοσιογράφος, θα μπορούσε να προσληφθεί στο συγκρότημα και μάλιστα σε θέση «βιτρίνα»!

Η πληροφορία αυτή δεν θα είχε και τόση σημασία αν δεν γινόταν στη δεδομένη συγκυρία. Για αυτό έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν οι κινήσεις του στελέχους του ΔΟΛ είναι εγκεκριμένες από τον Πειραιά ή αν το στέλεχος δρα αυτοβούλως!...


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: