30.6.17

Με γοργούς ρυθμούς η αποκομιδή των σκουπιδιών...

στην Θεσσαλονίκη...

Συνολικά 41 απορριμματοφόρα, εκ των οποίων τα εννέα ανακύκλωσης, κινούνται από τα ξημερώματα στους...
δρόμους της Θεσσαλονίκης, μετά τη λήξη των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ - ΟΤΑ, προκειμένου να γίνει η αποκομιδή των σκουπιδιών που παραμένουν συσσωρευμένα σε αρκετές περιοχές.

Ο γενικός γραμματέας του κεντρικού δήμου και υπεύθυνος για την καθαριότητα, Θωμάς Ψαρράς εκτίμησε, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ότι έως την Κυριακή η πόλη θα είναι πεντακάθαρη.

Στους δρόμους βρίσκονται περίπου 1.000 τόνοι σκουπιδιών. Την Πέμτπη το προσωπικό ασφαλείας κατάφερε να σηκώσει από τους κάδους 545 τόνους απορριμμάτων.

 Στη διάρκεια της νύχτας, πέντε υδροφόρες έπλυναν τους άδειους κάδους και τα σημεία εναπόθεσης των σκουπιδιών, ενώ σύμφωνα με τον κ. Ψαρρά με απολυμαντικό υγρό θα ψεκαστούν όλοι οι χώροι, ώστε να απολυμανθούν και να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Οι συμβασιούχοι - παρατασιούχοι θα εργαστούν κανονικά το Σαββατοκύριακο, όπως ενημέρωσαν τη διοίκηση του κεντρικού δήμου, αν και η αρχική σκέψη ήταν να πραγματοποιήσουν αποχή από την εργασία τους.

Και στους υπόλοιπους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης οι εργαζόμενοι δουλεύουν πυρετωδώς, για να καθαρίσουν όλες οι περιοχές από τα σκουπίδια...


naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: